2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سنت نگاه نکن به دلت نگاه کن ببین کی عاشق واقعی میشه همراه عقل  و هم چنین رضایت خانواده اگه شد عاشق ازدواج کن اگه نشد مجرد بمون حرف های پیرزن ها رو هم ول کن موندی ترشیدی

ی مورد خوب پیدا کن ولی فوری ازدواج نکن

چندسال باهاش دوست بمون

هم ی مورد ازدواج واسه خودت ذخیره کردی

هم میتونی خیلی بهتر و بیشتر پسره رو بشناسی

هم مجردیتو خراب نکردی و میتونی ازش استفاده کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واااا

خب چرا مجردی تا آخر؟

مگه احساس نیاز ب همسر نداری؟ مگه میل جنسی نداری؟ مگه خدا برات خواستگار قرار نداده؟ خب چرا همممه اینها رو یکجا رد میکنی؟!!!!!

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

فیلم سهیلا شماره ۱۷ رو ببین یه حال و هوای کلی از این موضوع دستت میاد. کتاب ایام بی شوهری هم خوبه اگر بخونی

من نمیگم مجرد بمونی خوبه یا بده ولی توی فیلم ها و کتاب ها به نکاتی درباره ی این مسائل اشاره میشه که خوبه آدم آگاهی داشته باشه

هم گناهشو بیشتر کرده 😅

اینکه زود ازدواج کنی و لذت دوران مجردیو از بین ببری

و از اون طرفم شوهرت خوب در نیاد و همش اذیتت کنه

خیلی گناهش بیشتره😄

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

درود،

یک دیدگاه میدم خارج از تمومی افراد اینجا که الان قراره با سن و خیلی چیزات مخالفت کنن طبق معمول...

ببین یک واقعیتی وجود داره...اونم اینه که هییییچ تضمینی توی این دوره زمونه وجود نداره چه الان چه 10 سال دیگه چه 20 سال دیگه که ازدواجی که میکنید کیس مناسب باشه...

بهترین چیز اینه که زمانی که خودتون از لحاظ فکری و عقلی توی هر سنی از نظر خودتون بالغ شدید...به اندازه کافی روی جنس مخالف...اجتماع..طبیعت خودتون و انسان ها و خیلی چیزها پختگی پیدا کردید و موقعیت مناسب پیدا کردید از لحاظ اجتماعی و درآمدی و همه چیز...

به فکر ازدواج بیوفتید...حالا چه 20 سالتون باشه چه 40 سالتون باشه...

یادتونم باشه وقتی از طرفتون به قدر کافی شناخت و رفت و آمد کافی پیدا کردید ازدواج کنید...

خط قرمز ها، مسئولیت پذیری، تعادل بین احساسات و منطق و خیلی چیزا نباید فراموش بشه...

توی این دوره زمونه که بیشتر عشق ها قلابیه و منفعت طلبانه و مادی گرایانست، کیس مناسب و ازدواج سخت شده...

شما همیشه باید بدونید کیو رد بکنید و کی رو قبول بکنید...

بعضی افراد ممکنه خوب باشن و تکرار نشدنی باشن...

توی این دوره زمونه ای که خیلی پسرا از جمله خودم ترس از ازدواج داریم، میدونم خیلی پسرا هم مثل من کم پا پیش میذارن و کمتر به خواستگاری و این چیزا فکر میکنن...

پس باید بدونید از الان چه انتخابی کنید....چون ممکنه بعد تر نه تنها بهتر بلکه سخت ترم بشه و یا بلعکس...همه چیز به خودتون بستگی داره

ازدواج توی این دوره ریسک بزرگیه....و آدم مناسب و شرایطش کمتر اتفاق میوفته ولی حواستون باشه با کیا ارتباط میگیرین و کیو انتخاب میکنید....درسته از 10 تا آدم ممکنه 9 تاش بد باشن ولی حواستون باشه اون یدونه خوبه رو رد نکنید

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
اینکه زود ازدواج کنی و لذت دوران مجردیو از بین ببری و از اون طرفم شوهرت خوب در نیاد و همش اذیتت کنه ...

نه نگفتم زود ازدواج کنه،بادیه خاستگار یا کسی که خودش باهاش آشنا شده زیر نظر خانواده ها یه مدت در ارتباط باشه 

چند سال با یکی باشه هیچ تضمینی نیست که خیلی به طرف وابسته بشه و اون بذاره بره

و خدایی که در این نزدیکی ست***