2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟

29 بازدید | 21 پست

چندسال پیش من برای سرگرمی خودم رفتم تو کار ناخن ولی چندسالی میشه بنا به دلایلی برا هیچکس کاشت انجام نمیدم 

پارسال نزدیک عید بود دوستم تماس گرفت و مینالید از قیمت کاشت ناخن و اینا(وضع مالی خیلی خوبی دارن)و هی گفت و گفت و گفت 

تا اینکه گفتم خب بیا من برات بکارم عیدی من به تو 

بعد گفت نمیتونم بیام خونتون تو بیا 

منم وسایلمو بردم و رفتم خونشون براش بکارم 

وقتی رفتم دیدم ناهار درست کرده 

همینطور ک مشغول بودیم داداشش اومد تو آشپزخونه 

بعد گفت عه چه عجب فلانی ناهار درست کردی 

بعد خطاب ب من گفت ک همیشه بیا لااقل ما ناهار داشته باشیم 

آخه مامانش شاغله

به دوستم گفتم میای بریم فلان مراسم 

یهو داداشش برگشت گفت نه کجا بیاد حق نداره اونجا( اسم یه قومی رو گفت و کنارش کلی حرف های ناپسند زد هستن و اینا) نمیشه بیاد بعد دوستم برگشت گفت ک داداش فلانی (من)

قومیت دوستمم اینه

بعد برگشت گفت خب باشه به جهنم هنوزم میگم فلانن

بعد دوستم خندید منم تشکر کردم و خواستم برگردم خونمون چون واقعا بهم توهین بدی شده بود و نمیخواستم سر سفره ی غذاشون بهش بی احترامی کنم 

دوستم ب زور منو نگه داشت منم براش کارشو انجام دادم و برگشتم خونه 

حتی معذرت خواهی نکرد بخاطر کار داداشش 

در آخر برام ۱۰۰تومن فرستاد پول ناخن مثلا ...درحالیکه کاشتی ک براش انجام داده بودم حدودا ۷۰۰ اینا میشد و من اصلا پول نمیخواستم گفتم عیدی 

کارم و خیلی بی ارزش جلوه داد

من دیگه بهش پیام ندادم اونم همینطور تا اینکه امروز منو دید و شروع کرد دعوا  خانم ناراحته ک اره مگه چیکارت کردم اینطوری رفتار میکنی تو خیلی آدم مغروری هستی نمیدونم فلانی و بهمان 

حالا شما بگید حق با من بود یا اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با تویه.. دیگه خوبی نکن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خیلی موجودای چرتو مزخرفین ازشون تا میتونی دوری کن همچین کسایی فقط لباس آدما تنشونه

من کلا رابطمو  باهاش خیلیییی کم کردم 

فقط در حد تبریک عید و تولد وو اونم خیلی رسمی  و خشک 

ولی از این سوختم اصلا به رو خودش نمیاره و خیلی حق به جانبه

من کلا رابطمو  باهاش خیلیییی کم کردم  فقط در حد تبریک عید و تولد وو اونم خیلی رسمی   ...

من ی دعایی میکنم تو بگو آمین . انشاالله همزمان اسهال و آلزایمر بگیرن بدون و ندونن کجا برن

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
توام میگفتی از چی ناراحتی  گفتی یانه؟

تو این یه سال یعنی خودش نفهمید؟؟

گفتم چون دیگه طاقت نداشتم واقعا 

گفت ک نه داداشم منظورش تو نبودی تو هر قومی آدم های بد پیدا میشه 

گفتم ک لااقل جلو من همچین حرف نمیزد یا بعدش معذرت خواهی میکرد ن ک همه رو به گلوله بست با حرفاش 

میگه تو خیلی حساسیی من میدونم از داداشم خوشت نمیاد اینطور رفتار میکنی