2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زد گفت پول رو بریز حسابم خیلی ناراحت شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 56 پست
از شوهرت خوشش نمیاد ؟؟؟؟تو ک تک فرزندی باید خونه و ماشین و طلا برات فراهم کنن

نه خوشش نمیاد از شوهرم

کلا خسیسه،خیلی دل بسته ب مال دنیا،مادربزرگمم با مادرم همین رفتار رو کرده...

ن بابا گفتم بیاید شریکی بخریم خونه اصلا همش به نام شما باشه،قبول نکرد،بابام راضی بود،مامانم نذاشت ترسوندش

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
شما که تک فرزندی،پدرتم.پولدارآخه یک و هفتصد چیه که به خاطرش اینطوری اذیت بشی و بخوای جلو شوهرت بگی.ا ...

عزیزم♥️

اصلا این کارو هم نمیکنم گلم،پول قرض نمیگیرم راحتم

مامانم شباش های عروسیمم دزدید بهم نداد،تو فیلم نگاه کردم که کیا بهم چقدر دادن و شمردم حدودا ۱۰تا ۱۵ملیون پول بود،مامانم ۴۰۰هزارتومن بهم داد گفت همینقدر شباش جمع شده،درحالی که فقط ۵۰۰تومن شباش شوهرم بهم داد!

هنوزم طعنه و کنایه این کارشو از خانواده شوهرم میشنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خیلی خوبه مامانم رو حتی خاله و دایی هام دوست ندارن ۱۵سال بیشتره که همه باهاش قطع ارتباطن

ذات مادرتون اینطوریه. تغییر هم‌نمیکنه، مادر من دقیقا همینطوره

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

مامانت منو یاد مامانبزرگم میندازه...

یه جا گفتی که اگر ۵۰۰ قرض بگیرم، شبش بخوام برم خونه شون، یه لیست خرید میده معادل همون پونصد تومن..

پولش رو هم نمیده...

با این حال به حساب پرداخت قرض هم نمیذاره و همچنان اون پونصد تومن رو هم میخواد!

سری دیگه بهت لیست داد، تو هم شماره کارت بده...

بگو فلان قدر میشه، بزن، هر چی لازمه بخرم:)

ماکارون هستم:)

نه خوشش نمیاد از شوهرمکلا خسیسه،خیلی دل بسته ب مال دنیا،مادربزرگمم با مادرم همین رفتار رو کرده...ن ب ...

مغرم بخدا سوت کشیده 

ببخشیدا بگو آخرش ک اینا مال منه بزار منم زندگی کنم 

عزیزم♥️اصلا این کارو هم نمیکنم گلم،پول قرض نمیگیرم راحتممامانم شباش های عروسیمم دزدید بهم نداد،تو فی ...

عجب،متاسف شدم به خاطر رفتار مادرت

کار خوبی می کنی دنبال قرض نیستی،من خودمم این مدلیم اهل قرض و قوله حتی از نزدیکانمم نیستم.

آدم هرچقدر به کسی رو نندازه شخصیتش بیشتر حفظ میشه

ولی وقتی شما تک فرزندی پدرتونم پولداره،خسیس هم نیست وقتی تو شرایط سخت باشی کی بهتر از پدرتون برای کمک؟ به پدرت بگی بهتر از اینه که شوهرت و خانواده ش فکر کنن بی پشتوانه ای فقط باید جوری سیاست به خرج بدی مادرت نفهمه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم♥️اصلا این کارو هم نمیکنم گلم،پول قرض نمیگیرم راحتممامانم شباش های عروسیمم دزدید بهم نداد،تو فی ...

شما زیادی هم مظلومی فکر کنم

خب همون موقع باید سیاست به خرج می دادی می زدی به در شوخی و خنده می گفتی مامان شوخی می کنی سرکارم گذاشتی ؟ فقط شوهرم 500 داد بعد می خندیدی میگفتی زشته جلو خانواده شوهرم اونوقت فکر می کنن خانواده م شاباشا رو هاپولی کردن. با سکوت و هیچی نگفتن آبروی خودت و خانواده ت رو جلوی  شوهرت و خانواده ش به خطر میندازی.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مامانت منو یاد مامانبزرگم میندازه...یه جا گفتی که اگر ۵۰۰ قرض بگیرم، شبش بخوام برم خونه شون، یه لیست ...

من بخاطر بابام دلم نمیاد این کارو کنم

اگه این کارو بکنم انقدر جلوی بابام میگه دختر و داماد این کارو کردن که بابام دق میکنه دور از جونش

من بخاطر بابام دلم نمیاد این کارو کنماگه این کارو بکنم انقدر جلوی بابام میگه دختر و داماد این کارو ک ...

سمیه دیگه...

متاسفانه مامانت سمیه..

هر چی هم بگی حق داری❤️‍🩹

ماکارون هستم:)