یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم هیچ تغییری نکرده فقط من جدیداً کوتاه نمیام سعی میکنم به چیزی که میخوام برسم حتی با دعوا مثلا گواهینامه گرفتم بینی مو عمل کردم اما اینی که جایی نمیذاره تنهایی برم ومثلا گواهینامه گرفتم میگه نمیذارم پشت فرمون بشینی ،بعضی اوقات با بحث ودعوا که خودش هم کنارمه پشت فرمون میشم رانندگی میکنم،حالا توفکرمه امسال همه ی سعی مو بکنم خودم دخترم ببرم مدرسه بیارم خودش که میگه نمیذارم اما من اونو نتونستم تغییر بدم خودمو تغییر دادم وکوتاه نمیام در برابرش
واقعا بینیتو عمل کردی بااین شوهر؟آفرین بهت منم تا حدودی شرایط شما رو دارم..حالا امسال قراره دخترم ب ...
آره با کلی دعوا وبحث اما عمل کردم البته دکتر خانم عمل کرد وگرنه نمیذاشت،هرچی کوتاه بیایم بدتره،من شوهرم خیلی میترسه که ازش جدابشم و شده سلاح من،شما هم نزدیک مدارس آمادش کن ک قراره دخترتون ببری بیاری،ولی میدونی هرکاری هم بکنیم که درستشون کنیم بازم حسرت روزای قشنگمون جوانیمون که با عشق وخوشی باید میگذشت به دلمون میمونه بااینجورمردها