2777
2789
عنوان

کجا برم برای lvf

131 بازدید | 12 پست

سلام. تصمیم جدی دارم پیگیر آی وی اف باشم. 

لطفا بگید کجا برم ؟ پیش کدوم پزشک؟ 

مراقبت های قبل آی وی اف چیه و بعدش؟ 

الان تغذیه ام چطور باشه؟ 

لطفا کمک کنید . خدا بهتون خیر بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز میخواستم بگم مام که خودت گفتی ولی میگن هزینش خیلی زیاده مشکلتون چیه چند ساله اقدامی

والله بگم خوشبختانه یا متاسفانه نمی دونم... ما مشکل خاصی نداریم فقط تنبلی تخمدان دارم که اونم خیلی در حد جدی نیست. 

حدود ۱۲ ساله که اقدامیم.  با یه پزشک هم صحبت کردم گفت پیش میاد که بدون دلیل خاصی این اتفاق بیفته شما اگه یه بار آی وی اف انجام بدید احتمالا اوکی بشه... حالا باز باید ببینیم خدا چی میخواد

فقط یه جای مطمئن میخوام.. واقعا کاربلد باشن. دیگه نمیخوام عمرم رو هدر بدم. خسته شدم

یه خانوم بارداری داشتم دوتادختر داشت اونروز گفت ivfکردم برا تعیین جنسیت.گفت رفتم کلینیک نگار تو تهران.زیاد تعریف کلینیک مام و نگارو شنیدم گلم.بحق این روزو شبا هرچه زودتر نتیجه بگیری.

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)