2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه و پخته تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 52 پست
تنها راهش اینه که در رو باز نکنید و جواب تلفن خونه رو ندین جهنم که ناراحت بشن تو این گرونی چخبره اخه

از خدا بیخبرن خدا شاهده گاهی برا مخارج روزانه هم قرض میکنیم تا سرماه چون همسرم حقوقش 20تومنه فکر میکنن پول میخوریم تو این گرونی دوقرون دوهزار کنیم تازه میگن اینهمه ساااال هنوز خونه نخریدین😥خب از خدا بیخبر مگه خرج شماها میذاره

عزیزم مهمونا فامیل خودتن یا همسرت ؟فامیل دورن یا نزدیک ؟وقتی شما هم میرید شهر اونا براتون جبران میکنن یا نه ؟واسه چه کاری میان ،دکتری یا تفریحی ؟چند روز می‌مونن  وشما چند روز خونه ی اونا میمونید؟اینا رو جواب بده تا بهت بگم چیکار کنی .آها یه چیز مهمتر ،شوهرت باهات همکاری میکنه یا خجالتیه میگه مهمون حبیب خداس ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار که درو باز نکردی دیگه نمیان

مردم چقدر رو‌دارن من خونه خواهرمم نمیرم میرم هتل حتی برای یک شب 

نمیدونن خرج سنگینه؟

تلفنارم جواب نده 

ارامش خودت و بچه هات مهمتر از قهر و حرفای بقیست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
عزیزم مهمونا فامیل خودتن یا همسرت ؟فامیل دورن یا نزدیک ؟وقتی شما هم میرید شهر اونا براتون جبران میکن ...

فامیل هردومونه ازدواجم فامیلی بدبختانه همسرم فکر میکنه مهمان حبیب خداست، خدا شاهده بعضیاشون نمیدونم خونشون کجاهست اصلا، درجه1و2

بیشتر دکتر میان تفریحی هم کنارش😐 مثلا بچه ی شیطون داره میگم خب عزیزم آرومتر همسایه ها اذیت میشن مادره میگه ولشون کن عادت میکنن😐میگم تو یه هفته میمونی یک سال من قرار با این بنده خداها چشم تو چشم بشم والا من خجالت میکشم انگار با دیوار حرف میزنی دو دقیقه بعدش مادره هواار میکشه و بچه رو میزنه😐خب خبر مرگتون خونه خودتون بچه تربیت کنید نه خونه مردم

عزیزم هرطور بگی مسلما ناراحت میشن و حتی پشت سرت حرف میزنن. اما نباید برات مهم باشه، بعد از یه مدت از سرشون میفته.

یا بپیچونیشون یا رک و راست بگی نمیتونم پذیرایی کنم یا وقتی میان اینقدر سرد برخورد کنی که برن دیگه برنگردن!!

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

یه بار که درو باز نکردی دیگه نمیان مردم چقدر رو‌دارن من خونه خواهرمم نمیرم میرم هتل حتی برای یک شب& ...

خاک بر سرها میدونن من بدبخت جایی ندارم حالا اگه میرفتم خونه هاشون هم یچیزی بخدا خونه هاشون هم نمیرم

بنظرم اینبار تماس گرفتن بگو نمیتونم میزبانتون باشم لطفا وقت دکترتون رو با یکی دیگ هماهنگ کنید.بخدااااا مدیون بچه هاتون میشید ما هنوز یقه مامان بابامون رو میگیریم واسه این مهمون بازی هایی ک تو بچگیمون میکردن.خونه باید حریم داشته باشه،قانون داشته باشه.نمیشه ک هرکی هروقت بره و بیاد

از خدا بیخبرن خدا شاهده گاهی برا مخارج روزانه هم قرض میکنیم تا سرماه چون همسرم حقوقش 20تومنه فکر میک ...

یعنی وقتی میان میمونن ، دست خالی میان؟!یه کیسه برنجی، گوشتی چیزی نمیارن؟

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

بنظرم اینبار تماس گرفتن بگو نمیتونم میزبانتون باشم لطفا وقت دکترتون رو با یکی دیگ هماهنگ کنید.بخدااا ...

ای بمیررررم الهی برا بچم چهارشنبه زیست نهایی داره داشت خون گریه میکرد میگفت خودم باهاشون برخورد میکنم