2777
2789

دخترم ۶ روزه دنیا اومده تا دیروز خیلی خوب سینه ام رو میگرفت از امروز که سینه هام پرشیر شدن هرکار میکنم اصلا سینه ام رو نمیگیره فقط باید شیرم رو بدوشم با قاشق بهش بدم بخوره وقتی سینه ام رو میذارم دهنش فقط گریه میکنه. سینه هام رو با گرم زیر دوش کلی ماساژ دادم نوکش رو کای ماساژ دادم نرم شده برجسته شده ولی بازم نمیگیره غذای خاصی هم نخوردم که شیرم بدمزه باشه خیلی اعصابم به هم ریخته توروخدا بهم بگین چیکار کنم امروز کلی گریه کردم به خاطر دخترم.

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم.رابط سینه رو هم امتحان کن شاید جواب داد...

ولی عجیبه برام اکثرا اول نمیگیرن واذیت میکنن دختر شما بعد 6 روز چرا نمیخوره؟؟

تموم تلاشتو کن بگیره.شاید خیلی سفت و گنده شده تو دهنش نمیره یا چون سفته میک نمیتونه خوب بزنه زورش نمیرسه...

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این که با شیر دوش دوشیدی یه کم سبک تر شد بهش بده شاید تونست بخوره؟

اگه میخواست بد مزه باشه که چنین چیزی نیست با قاشق هم نمیخورد..

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

عزیزم ناامید نشو با قاشق بهش نده عادت میکنه شاید خسته میشه از مکیدن،یه دوساعتی باقاشق بهش نده بعد سینه تو فشار بده تا چند قطره بریزه توی دهنش .بعدم نگه دارتا بمکه طوری نیست گریه کنه ادامه بده

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺
خیلی سخته عزیزم درکت میکنم.رابط سینه رو هم امتحان کن شاید جواب داد... ولی عجیبه برام اکثرا اول نمیگ ...

رابط سینه چیه

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
مگه دهن شما به سينتون ميرسه😐😮

نه خوشگلم .منطورم بده شوهرت میک بزنه خیلیارو دیدم نوک نداره کام بچه پر نمیشه .خخخخ 

آرامش دو گیتی تفسیراین دوحرف است :با دوستان هلو های/با دشمنان اکی بای
مگه دهن شما به سينتون ميرسه😐😮

وای چقد خندیدم واقعاااااا چ طوری میشه😁😁😁

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

جاریم نوک نداشت. زن داداشم چند تا از دوستام.همه دادن میک زد شوهره نوک اش درومد بچه راحت گرفت البته اگه کلاس های زایمان رو رفته بودی تو اون کلاس ها میگن ک ماه های اخر با روغن زیتون چرب کنی و ماساژش بدی تا در بیاد نوکش البته هفته های اخر چون زایمان زودرس میاره

آرامش دو گیتی تفسیراین دوحرف است :با دوستان هلو های/با دشمنان اکی بای

عزیزم اولا تبریک

دوما بزار خیلی گرسنه بشه بعد بش بده...اگه دیدی خیلی گریه میکنه هم با قاشق نده بد عادت میشه دیگه اصلا نمیگیره...بچه وقتی گرسنش بشه میخوره

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰