2777
2789
عنوان

خدمتکارمون خیلی پرو شدههه😑

3150 بازدید | 240 پست

یکم پیش  داشت غذا درست میکرد بعد رفت بالا پیش خواهرم منم قبل اینکه برم پیش خواهرم بودم همه چیز سر جاش بود بعد دیدم رفته ساعت اپل واچ نیست اخه بچه کوچیک نمیاد دست بزنه به یه ساعت بهش گفتم ساعت رو ندیدی گفت نه چرا از من میپرسی مگه من دزدم اخه پس کی میتونه برداشته باشه الان چ کنم بنظرتون؟ مامانم هم خونه نیس

باشه فهمیدیم خدمتکار و اپل واچ دارین!!

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو بنزتونو ببین شاید اونجا جا مونده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وایی😂😂

این دیگ پز زیرپوستی نبوودد قشنگ رو پوستی بود🤣

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️