2777
2789
عنوان

مردا موجودات مریخی!

31 بازدید | 12 پست

امشب آزمایش داشتم رفتیم بدم،خیابونا شلوغ سر یه چهارراه یه ماشین با سرعت به ما نزدیک شد...گفتم زدددد،تموووووم.یه ترمز سفتو سختی گرفتو میلیمتری نخوردیم به هم.تا خود آزمایش رفتنو برگشتن شوهرم داشت شاخو شونه میکشید که اگه فلان میکرد فلان میکردم فلان فلان شده رو!!حالا هرچی من بحثو عوض میکنم اصللاااااا.حرصم گرف گفتم اون الان رسیده خونه سر سفره شامشه،تو داری دهن مارو آسفالت میکنی با حرفات مرد!خیر سرم نه ماهمه،بجای اینکه بپرسه حالت خوبه؟طوریت نیس با اون ترمز شدید؟!

از اونجا به بعد ساکت شد ولی یطوری میروند که شاید یه بحث دیگه با یکی دیگه پیش بیاد قبلیو سرش خالی کنه!!!

اینا چرا اینجورین؟الان حکمت خدا از اینکه مارو با اینا جفت کرده چیه دقیقا

دلت درد نگرفت؟

بگو نباید بد بری من حالم بد میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنار مادرم میشینم رانندگی که میکنه پا درد میگیرم انقدر جای اون ترمز میکنم با این که ده ساله رانند ...

چه پر مدعا😶‍🌫️

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ادعا نیست...من سگ مادرم هم نیستم ...مگه آدم پیش مادرش ادعا میکنه؟فقط یه چیز غریضی هستش...دست خود آدم ...

فک میکنم ماهم همینجوری هستیم فقط جلو مردا چیزی نمیگیم وگرنه من خودمم با مامانم میشینم دو تا چشم دیگه هم قرض میگیرم مراقب همه چیز باشم 😂

ادعا نیست...من سگ مادرم هم نیستم ...مگه آدم پیش مادرش ادعا میکنه؟فقط یه چیز غریضی هستش...دست خود آدم ...

غریزه نه غریضه 

همین که یک تاپیک درد و دل بر علیه شوهری نامرد زده میشه، یه مرد میاد نظرش رو میگه. همه جا ناظرن که خفمون کنن... تو سایت خانم ها هم باید مراعاتشون کنیم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕