2777
2789
عنوان

خیلی استرس کولونوسکوپی دارم😒 بدون بیهوشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه از شانس ما بیهوش نمیکنه فقط یه آمپول بی حسی میزنه

همون امپول بی حسی درد رو حس نمیکنی ،بین بیهوشی و هوشیاری هستی ،درد نداره من دو بار انجام دادم به بار با بیهوشی یه بار فقط امپول بی حسی هیچکدوم درد رو حس نکردم

اینجا میگن با بی حسیه و دهن سرویس میشه😌

شما مگه چند سالتونه که برای یبوست و شقاق کلونوسکوپی نوشته؟ اصولا برای بالای ۵۰ سال انجام میدن بعدم اول باید آزمایش مدفوع بدید جوابشو ببینن اگه اون مشکل نداشت کلونوسکوپی نمیخواد من خودم ۱ ساله درگیر شقاقم حتی عملم کردم ولی خوب نشدم دلیلشم بیشتر استرسه چند روز خوبم یهو یبوست میگیرم همه چی از اول شروع میشه من خودم فوق گوارش رفتم همون اول آزمایش نوشت و ۲تا پماد داد گفت ۲ ماه استفاده کنم من احمق تحمل نکردم رفتم عمل کردم😑 الان همون ۲تا پمادو دارم میزنم داره یکم بهتر میشه