2777
2789

لطفااا فقط کسایی که میتوونن‌ کمممکم‌ کنن و راهنماییی کنن بیاید ممنوننن‌

این پایین براتون مینویسم 

تایپ کردم آماده هست همشون 

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

کسی هست بزارم؟ 

اگ هستین لایک کنبد بزارم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو عقد هستم و بعد مدتی متوجه خیانت نامزدم با خانمی بیوه که سنش از نامزدمم بزرگ تر بود چند سال و دوتا هم بچه داره اون اشغال 

به نامزدم چن بار فرصت دادم درست نشد 

بعد مدتی چندین بار ریش. سفید فرستادن خودش اومد گفت تعهد میدم‌ نمیدونم به مرگ مادرم به روح داداشم قسم اشتباه کردم و تکرار نمیکنم خلاصه چون من هم طی اون دوران باهاش رابطه داشتم دختر نبودم و هم اینکه دوسش داشتم ایندفعه فرصت دادم تا ببینم چی میشه و چون قبلا باهاش خوب حرف نمیزدمم‌ خودمم مقصر میدونستم خاستم ایندفعه باهاش خوب حرف بزنم با سیاست باشم 

و الان تقریبا داره یک ماه میشه که داریم باهم حرف می‌زنیم دم به دیقه هی زنگ میزنه کلی حرف می‌زنیم باهم وبهم گفته که تموم کرده اون ماجرارو.....

خلاصه چون من قبلا ک مچشو گرفته بودم شماره زنرو دارم 

هر روز دارم چک میکنم چون قبلا زنه توی بیو گرافی و پروف زیادبهم تیکه میزاشت ایندفعه میبینم زنه الان یروز میزاره گولشو نخور 

یروز میزاره من دلم بهت میسوزه میگم بهت برنگرد. حرفشو گوش نده 

یروز میزاره به خودت ارزش قائل شو کار اشتباه نکن به صلاحته 

و همه اینارو دوروزه پشت هم میزاره و اون آخریه رو صب گذاشته بود 

دوباره الان رفتم چک کردم دیدم گذاشته تا آخر عمر پایبندیم‌ به عهدمون‌

و خوشبختی ینی اینکه منو تا تاداخر باهم باشیم 

و من میدونم این هارو زنه داره میزاره من ببینم

میخوام بدونم طبق این بیوگرافی های عجیبی که گذاشته یعنی بازم با نامزدم باهم هستن که میزاره؟

یا داره یکاری میکنه بین من و نامزدم دعوا بیوفته و من برم مثلا به نامزدم بگم اون زنه اینارو گذاشته یعنی بازم با همید

خانم های عزیز 

لطفا نگید چون خیانت کرده دیگ باید طلاق بگیری و....

من راهشم‌ رفتم 

چون قسم خورده و...

و اینکه به خودم گفتم مگه من با زن های دیگه چه فرقی دارم مگه من چی از اون زنه کم‌دارم کا بخاطر یه زن .هر.زه زندگیم خراب شه حالا که خودش با پای خودش اومده منم اخلاقمو درست میکنم با سیاست پیش میرم

ولی وقتی میبینم زنه عاشقونه میزاره عصبی میشم و با نامزدمم بد اخلاق میشم