2777
2789

هعی 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین فیلم ببین 

یا به کاری که خیلی دوس داری انجام بده 

مثلا نقاشی با خوندن کتاب 

و 

... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من ارزو داشتم جای تو بودم میرفتم فیلم طنز میریختم رو فلش خودم تنها نگاه میکردم و ی خوراکی چیزی میخوردمو عشق میکردم برا خودم غذا درس میکردم

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بقول ما بختیاریا 

ای گده ام ز خوم اگم 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه غذای خوب برا خودت درست کن 

فیلم دانلود کن

بشین با خوراکی و غذا فیلمت بیین

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
خانواده باشن هم میشه اینکارو کردا

تنهایی عشقش بیشتره حوصله ادمارو ندارم.تنهایی بیشتر کیف میکنم .فیط ارزوی موقعیته استاتر رو دارم .نمیشه لامصب وگرنه میترکوندم تنهایی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
من ولی دلم گرفته چرا پس ☹️

شاید شما با ادما بیشتر حال میکنی .من زیاد خوشم نماد با کسی باشم تنهایی بیشتر کیف میکنم توهم سعی کندتنهایی کیف کنی جوری ک انگار نلودن .باعشق غذا درس کن .برو بزن فیلم دینامیت رو ببین با خوراکی یا غذا .ارزوی موقعیت تورو دارم

بقول ما بختیاریا  ای گده ام ز خوم اگم

ولا مو بختیاریم نفمسم چ گویی دده