سلام من خواننده خاموش بودم امروز عضوسایت شدم میخوام یه خاطره خوب بزارم اگه بازدید داشت بازم میزارم.من قدیم تابیست سالگی خیلی نمازخون بودم به شدت یه شب که نمازجعفر طیار میخوندم بار اولم بود وسطای نماز یه بوی خیلی خوبی تواتاق پیچید.خیلی حس خوبی داشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاطره دوم اینکه من حس میکردم حافظم قوی نیست دربه در دعاونمازمیخوندم که حافظم تقویت شه معجزه ای بشه که هرچی رو یبار میخونم حفظ بشم یه روز یجایی رفتمو برگشتم خیلی دلم شکست تصمیم گرفتم تاحاجتمو نگیرم لب به غذا نزنم اعتصاب کردم روز دوم بود من هیچی نخورده بودم.شبش خواب دیدم تویه کوهی هستم یه نفرمنو دنبال میکنه که بکشه به یه ویرانه ای میرسم که یه اقایی اونجاست؛ازش کمک میخوام اونم یه مسیریو بهم نشون میده برم اون سمت؛دویدم تارسی م به یه جایی دیدم بالای مسجدالنبی هستم باجزعیات دیدم یه نردبانی بود ازش پایین اومدم دیدم ینفردرحال خواندن نمازه.حس کردم حضرت محمده بالباس سفیدو صورت نورانی که قابل تشخیص نبود خواستم بهش بی اعتنایی کنم ازینکه حاجتم براورده نشده بود پیش خودم حس کردم بی احترامی میشه برگشتم سمتش بادل شکسته گفتم چرا حاجت منو نمیدید سرمو بوسیدو گفت نمیتونم.فهمیدم بعضی چیزا غیرقابل تغییرن ازاول هرجوری باشه تااخر همچنطوریه
. 🔰 نماز با فضیلت و پربرکت یکشنبه های ماه ذیالقعده
🍃 برای روز يكشنبه اين ماه نمازی با فضيلتبسيار از پیامبر اکرم (ص) روايت شده است.
🍀 از مهمترین برکات و فضائل این نماز:
۱. هركه آن را بجا آورد، توبهاش پذيرفته و گناهشآمرزيده می شود. ۲. طلبكاران او در قيامت از وی راضی میگردند. ۳. با ايمان از دنيا برود، و ايمانش از او گرفته نشود. ۴. قبرش وسيع و نورانی گردد. ۵. پدر و مادرش از او راضی شوند، وآمرزش حق نصيب پدر و مادر وفرزندان و نژاد او گردد. ۶. روزی او توسعه يابد. ۷. فرشتهمرگ در وقت مردن با اومدارا كند، و جانش را با ملاطفتبگیرد.
💠 كيفيت آن نماز چنين است:
🍃🌺 روز يكشنبه این ماه غسل بجا آورد، ووضو بگيرد، و چهار ركعتنماز بخواند. (دو تا دو رکعت).
🕯 در هر ركعت سوره "حمد " را يك مرتبه. سوره " توحيد " را سه مرتبه. سوره " فلق " را يك مرتبه. سوره " ناس " را يك مرتبهبخواند.
ای عزیز! ای بخشاینده! گناهان من وگناهان تمام مردان و زنان مومن را بیامرز که جز تو کسی گناهان را نمی آمرزد.
📚 مفاتیح الجنان، اعمال ماه ذی القعده
گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد