2777
2789
عنوان

برای همکار مرد چی بخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36 بازدید | 28 پست
ب خاطر خودت میگم دو روز دیگ برات حرف درمیارن در جد سلام علیک همکاری همین

صبح تا شب پیش همیم بیشتر از اینکه خونه پیش خانواده باشیم سرکاریم پس منطقیه که یکم ملایم تر باهام رفتار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح تا شب پیش همیم بیشتر از اینکه خونه پیش خانواده باشیم سرکاریم پس منطقیه که یکم ملایم تر باهام رفت ...

کیک خونگی و نسکافه ببر

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
والا من برای واحد های همسایه شیرینی و بستنی میفرستم. چه برسه به همکارا اینجا عجیب غریبن

واسه همه ببری بحثش جداس ولی اینکه واسه یه نفر به خصوص چیزی بخری ببری ضایس اونم طرف متاهل باشه

من خودم تو محل کارم سعی میکنم از کسی چیزی نگیرم البته همکارام خانومن اگرم بگیرم جبران میکنم ولی اگ اقا باشه اصلا نمیگیرم ک بخوام جبرانم کنم

والا من برای واحد های همسایه شیرینی و بستنی میفرستم. چه برسه به همکارا اینجا عجیب غریبن

اخه امروز صبح زود رفتم پیششون گفت چرا حوصله نداری گفتم گشنمه صبحونه نخوردم دیگه تست رو داد بهم خجالت کشیدم

واسه همه ببری بحثش جداس ولی اینکه واسه یه نفر به خصوص چیزی بخری ببری ضایس اونم طرف متاهل باشه من خو ...

محیطها متفاوته

من اگر از خوراکی کسی تعارف کنه و بردارم.

حتما جبران میکنم.

جنسیتشم واسم مهم نیست.

واسه همه ببری بحثش جداس ولی اینکه واسه یه نفر به خصوص چیزی بخری ببری ضایس اونم طرف متاهل باشه من خو ...

با ۲ تاشون صمیمیم یکشون مجرده خودمم حس کردم یه جوریه ولی خوب اخه کل واحدشون خیلی زیادن ۱۰ نفری میشن

اخه امروز صبح زود رفتم پیششون گفت چرا حوصله نداری گفتم گشنمه صبحونه نخوردم دیگه تست رو داد بهم خجالت ...

اون ادبش رو رسونده.

منم همکارم غذا نداشته، غذامو تقسیم میکردم. زشته بشینم تنها بخورم.

ب خاطر خودت میگم دو روز دیگ برات حرف درمیارن در جد سلام علیک همکاری همین

واقعا طرز فکرت مال عهد دقیانوسه 

شما از اونایی با همکارای خانوم پچ پچ هم میکنی ممکنه غیبت هم کنید ولی با اقایون خشک و جدی؟

چ طرز فکر داغون و سنتی ای احتمالا شاغل نیستی

شاغل هستم و دنیا دیده 

آخر و عاقبت این ها رو هم خوب میدونم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂