2777
2789
عنوان

امروز تو اداره ی زمزمه هایی بود خیلی نگرانم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8027 بازدید | 119 پست
من صربه اول روخوردم که حصوریربا چشم خودم دیدم پس ده بار دیگ هم با کسی ببینمش برام فرق نداره هر چیزی ...

اره عزیزم واقعا خیلی سختی کشیدی و نمیشه چشم پوشی کرد

هنوزم پیش مادرشه یا خونه خودش زندگی میکنه ؟ مادرش هم میدونه که این پشیمون شده واسطه نمیشن برا برگشتت ؟هرچند فک کنم اصلا روشون نشه بگن برگرد و فقط در حد همین طلب بخشش باشه 

میگم مگه اتفاقی براشون افتاده که مادرش دنبال حلالیته ؟ یا بخاطر هدیه که روز مادر بردی  و مهربونی هات عذاب وجدان گرفته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کنید  با برگشتنش ب اداره اشوبم

اوهوم . انگار همه اون اتفاقات برات زنده میشه و هر سری یادشون میوفتی🙁

من که لایق نیستم اما همیشه تو دعا هام به یادتم

اره عزیزم واقعا خیلی سختی کشیدی و نمیشه چشم پوشی کرد هنوزم پیش مادرشه یا خونه خودش زندگی میکنه ؟ ما ...

پیش مادرشه 

صد در صد خانوادش میدونن ولی روی گفتن ندارن .وقتی حلالیت میخواد یعنی درجریانه 

اره هر بلایی که فکر کنی سرشون اومد 

مریضی .ورشکستگی .زندان.بدبخیتا کشیدن ک میگفتن اه دلارا گرفتمون 

پیش مادرشه  صد در صد خانوادش میدونن ولی روی گفتن ندارن .وقتی حلالیت میخواد یعنی درجریانه  ...

هعی خواهر... چرا فکر اینجا هاش رو نمیکردن که الان حلالیت بخوان ...حالا خوبه فهمیدن بخاطر ناراحتی تو این بلاها به سرشون اومده خیلیا که اصلا زیر بار نمیرن 

حالا خدا کنه از طریق هوایی کردن بچه ها وارد نشه و تصمیم رو به اختیار خودت بزاره 

اگه زیر گوش بچه ها بخونه که اره دوباره بریم پیش هم زندگی کنیم و باهم بگردیم و ... 

ممکنه برات دردسر بشه 

الان دیگه شوهرت نیست وقراره باهم همکار بشین ..دیدت وعوض کن به این قضیه...

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

به حرف کاربرا گوش نکن داستان و فیلم عاشقانه زیاد دیدن یعنی چی فانتزی دارن شما بهم برگردین 😐

به این چیزا فکر نکنی ها یوقت به خودت میای میبینی افتادی باز تو منجلاب

حتی اگه اومد شرکتتون و رابطتون نزدیک تر شد عین غریبه رفتار کن آدم چیزی که تف کرده رو دوباره قورت نمیده

برای یک زندگی معمولی 🖤

هعی خواهر... چرا فکر اینجا هاش رو نمیکردن که الان حلالیت بخوان ...حالا خوبه فهمیدن بخاطر ناراحتی تو ...

فعلا ک اقدامی جدی نکرده 

از طریق بچه فکر نکنم چون اخلاق منو میدونن 

به حرف کاربرا گوش نکن داستان و فیلم عاشقانه زیاد دیدن یعنی چی فانتزی دارن شما بهم برگردین 😐 به این ...

اره اومده 

برا من با بقیه فرق نداره 

انقدر دلگیرم ازش ک بااین چیزا نمیتونم دلخوش کنم 

بله عوض کردم  خودش گفت بخاطر تو برگشتم  ولی برا من با بقیه همکارا فرق نداره

منم جداشدم اگه این اتفاق برام بیفته مثل شما هیچ عکس العملی نشون نمیدم 😁

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌