2777
2789
عنوان

امروز تو اداره ی زمزمه هایی بود خیلی نگرانم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8027 بازدید | 119 پست
اره اومده  برا من با بقیه فرق نداره  انقدر دلگیرم ازش ک بااین چیزا نمیتونم دلخوش کنم&nbs ...

آهان به تاریخ تاپیک توجه نکردم.

عزیزم نبخشش خامش نشو 😭 این دنبال فرصت مخ‌ زنیه دیده بهتر از شما نمیتونه پیدا کنه عین چی پشیمون شده 

برای یک زندگی معمولی 🖤

درخواست بده از اداره برق جابجا کنن برو آموزش و پرورش  معمولا قبول میکنن

عزیزم نمیتونم کارمو از دست بدم ک شاید اموزش پرورش قبول کنه .من کلی زحمت کشیدم نمیتونم خرابش کنم .بعدم کارمو دوس دارم حوصله معلمی ندارم 

من تو خود اداره هم درخواست کردم جابه جا بشم قبول نکردن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیتونم کارمو از دست بدم ک شاید اموزش پرورش قبول کنه .من کلی زحمت کشیدم نمیتونم خرابش کنم .بعد ...

غلط کردن قبول نکنن

کارمندی برده که نیستی

آموزش و پرورش هم همش معلمی نیست میتونی تو خود اداره مشغول بشی

بنظرم اگه اومد جابجا کن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

کلا جابجایی بین ادارات دولتی قانونیه  و بین وزارت ها

باید نیرو بخوان و از همه مهمتر باید درخواست من قبول بشه ک جابه جا بشم

ب این راحتیا ک فکر میکنید نیس 

بچه بازی نیس تا یکی قهر کرد درخواس بده اوناام قبول کنن.

انقدر مشاغل دولتیه پیچیدس کلی نامه بازی دردسر داره مخصوصا همسر سابق من رئیس بخش هست میتونه اصلا موافقت نکنه ک صد در صد نمیکنه جدا از هر چیزی جز نیروهای خوب و کاربلد هستم ب این سادگیا نیروی خوب رو جا به جا نمیکنن 

بله دوتا خیانت کرد تو خونه خودم ی زن ۵۰ ساله اورد

یا خدا 

زن ۵۰ ساله🤕

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
بله بعد یسریا میان تو تاپیک خیانت بی تجربه نظر میدن من میدونم چ دردی داده

دقیقا

اون خانومو دیدین تو اون تایپیک چی میگفتن

فرقش برای همسر عذاب آوره

دختر هم هست ولی خب نمیتونه طوری تصمیم بگیره که مادرش تو آتیش اشتباهه دخترش بسوزه 

اونم توی اون سن که دیگه میانسال شدن

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
دقیقااون خانومو دیدین تو اون تایپیک چی میگفتنفرقش برای همسر عذاب آورهدختر هم هست ولی خب نمیتونه طوری ...

حالا منم به هر نحوی به طور  باز و واضح توضیح دادم که با یه حرف اشتباه عمل اشتباه ممکنه زندگی خانواده رو از هم بپاشه

ولی بازم میگه با مال شما فرق داره

خیانت از هر جهت خیانته

موندم چطور الکی اظهار نظر میکنن

دقیقااون خانومو دیدین تو اون تایپیک چی میگفتنفرقش برای همسر عذاب آورهدختر هم هست ولی خب نمیتونه طوری ...

حالا منم به هر نحوی به طور  باز و واضح توضیح دادم که با یه حرف اشتباه عمل اشتباه ممکنه زندگی خانواده رو از هم بپاشه

ولی بازم میگه با مال شما فرق داره

خیانت از هر جهت خیانته

موندم چطور الکی اظهار نظر میکنن

تجربه ندارن و کم سن هستن فقط میخوان وانمود کنن خیلی میدونن 

برای دختر سخته بفهمه پدرش خیانت کرده ولی اون دختر درک نمیکنه امکان داره چ بلایی سر زندگیشون بیاد .مادر نابود میشه و زندگی هیچ وقت مثل قبل نمیشه ادم مجبوره تو بعضی مواقع سکوت کنه .سکوت بهترین راه حله