2777
2789
عنوان

امروز تو اداره ی زمزمه هایی بود خیلی نگرانم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8027 بازدید | 119 پست
الکی هول نکن ما انسانیم بالاخره انسانا در ارتباطن اونم یکیه مثله همکارای دیگه ت! 

بله همینطوره

ولی این طبیعیه من استرس داشته باشم 

چون بخاطر جداییمون رفت 

حالا پشیمون شده برگشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همینطوره ولی این طبیعیه من استرس داشته باشم  چون بخاطر جداییمون رفت  حالا پشیمون شد ...

جدی الکی استرس داری

اتفاقا حسابی معمولی باهاش برخورد کن، کرکاش بریزد😂

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
ببخشید میتونم بپرسم چه اداره ای؟

اداره دولتیه 

مردم زیاد باهاش سرکار دارن 

دقیق نمیتونم بگم 

تو خونه ها هم زیاد میگن صرفه جویی کنید 😁

لامپ اضافه خاموش هرگز نشه فراموش 😑😑

خیلی خوب نگفتم 😂

عزیرم چطوری. همسرت امد اداره تون. باهم آشتی کردید؟ 

سلام گلم 

اره اومده 

هنوز نرسیده چ اشتی ایی😂

بالاتر گفتم چند تا حرکت کرده ک باهاش حرف بزنم من به این سرعت اهل اشتی نیستم 

بااون همه بدی ک کرده سریع نمیتونم بگذرم‌

سلام عزیز دلم ممنونم گلم شکر خدا خوبیم  فعلا که اومدن اداره .یبار گفت بخاطر تو اومدم ده دقیقه ...

ببخشید مزاحمت شدما اما هرکاری کردم نتونستم جلو خودمو بگیرم بهت پیام ندم یه حسی میگفت اتفاقی افتاده 

راستشو بگم ته دلم دوست دارم به هم برگردین😊اما وقتی تاپیک هاتو خوندم واقعا ناراحت شدم . خداروشکر که اون زمانا رو پشت سر گذاشتی . واقعا بعضی از خطاهاش حتی اگع فراموش هم بشه دل شکستت ترمیم نمیشه 

میدونم شرایطت چقدر سخته چون مادرم هم خیانت دید تا پای خودکشی رفت اما من فهمیدم نزاشتم دلم نمیخواد اون روزا رو یاداوری کنم فقط همینقدر بگم که مادرم بخاطر ما سرزندگیش موند واقعا مدیونشم  حتی برا قهر هم نرف خونه مامانش خودمو که جاش میزارم اگه من بودم یه لحظه هم تحمل نمیکردم اما مادرم کوتاه اومد و خیلی جاها داره از خودگذشتگی میکنه تا زندگیمون حفظ بشه تو رو که دیدم غمت رو درک کردم ...ببخشید زیاد نوشتم 

سلام عزیز دلم ممنونم گلم شکر خدا خوبیم  فعلا که اومدن اداره .یبار گفت بخاطر تو اومدم ده دقیقه ...

اخرم کار خودشو کرد😑😂کار خوبی کردی به این راحتی ها کوتاه نیا. اما یه چیزی اگه بعد از چند مدت پافشاری دیگه بیخیال شد و رفت دنبال زندگیش ناراحت نمیشی که چرا همون موقع که میتونستم بهش اجازه ندادم حرف بزنه و ...؟

اگه جوابت نه هست پس حالا حالا ها کوتاه نیا ان شاءالله خدا بهترین قسمتو برات میچینه بسپر به خودش 

فقط یه سوال خانوادش چیزی بهت نگفتن ؟ نخواستن ببخشیش و ..؟

ببخشید مزاحمت شدما اما هرکاری کردم نتونستم جلو خودمو بگیرم بهت پیام ندم یه حسی میگفت اتفاقی افتاده&n ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم براتون .الان مادرت کامل منو درک میکنه میفهمه من چ حالی دارم 

من واقعا نمیخواستم طلاق بگیرم منو از خونه بیرون کرد و سریع وکیل گرفت من دوماه التماس میکرد پس بچه ها چی میشن اینجوری نبود تا بگه طلاق من بدوام .اخرش دیدم فایده نداره ی هرزه خیابونی رو ترجیح داده و نمیدونم پشت این قضییه چیا بوده چون من سر همسرم قسم میخوردم واقعا قبل این جریانات ادم خوبی بود کل اولویتش منو بچه ها بودیم 😔

اخرم کار خودشو کرد😑😂کار خوبی کردی به این راحتی ها کوتاه نیا. اما یه چیزی اگه بعد از چند مدت پافشار ...

من صربه اول روخوردم که حصوریربا چشم خودم دیدم پس ده بار دیگ هم با کسی ببینمش برام فرق نداره هر چیزی بار اولش سخته.حقیقتش یاد التماسایی ک کردم میفتم یاد این میفتم چقدر ب خانوادش گفتم ببینید مشکل کجاس کسی اهمیت نداد تو این مدت انقدر درد کشیدم سنگ شدم .

خانوادش اولش پشت بچشون بودن تو هر گندکاری حمایتش کردن .الان پشیمونن هر سری مادرش زنگ‌میزنه گریه زاری ک حلال کن ولی من واقعا نمیتونم.بخاطر شبایی ک از بچم دور بودم نمیتونم ببخشم 

بازم نمیدونم چی میشه شاید واقعا تو کاراش حس کنم پشیمونه بهش فرصت بدم توضیح بده پشت این همه کثافت کاری چی بوده

عزیزم چقدر ناراحت شدم براتون .الان مادرت کامل منو درک میکنه میفهمه من چ حالی دارم  من واقعا نم ...

اره قربونت برم تاپیکاتو که خوندم فهمیدم حتی به زور طلاقت داده و این بیشتر ادمو حرص میده