2777
2789
عنوان

امروز تو اداره ی زمزمه هایی بود خیلی نگرانم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 8027 بازدید | 119 پست
خدانگذرد ازهمسرت چطور بادوبچه خیانت کرد. بچه ها پدرمیخان. دنیاخیلی کوچک وبی ارزشه چطوربعضیا اینقد دل ...

خیانت کرد بعد طلاقم خیلی اذیتمون کرد 

اصلا خرجی نمیداد اسم بچه هم نمی اورد ی روز ب بهونه اینکه دلم‌تنگ شده ببرم ب بچه ها بستی بدم بردشون و دیگ نیورد منم با مامور و بدبختی بچه هارو پیدا کردم گرفتم ازش 

اینم بگم بخاطر ی هرزه چاقو زد تو دست راستم و ده تا بخیه خورد 

معلومه لیاقت نداره

عزیزم مسلمون و مسیحی ندارع خدا یکیه  دعاهای خودتون هم همون اثر رو داره 

امیدوارم نیاد اصلا

راستی اگه م‌قع استرس لرزش صدا د دست پیدا میکنی قرص پروپنانول بد نیست بعضی روزا بخوری

من قبل کنفرانس میخوردم با قبل امتحان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کرد بعد طلاقم خیلی اذیتمون کرد  اصلا خرجی نمیداد اسم بچه هم نمی اورد ی روز ب بهونه اینکه ...

ولش کن اصلا فکربرگشت بهش نباش. لیاقتش همان هرزه وهرزه های دیگس. انشاله خدا بهترین ها رابرایت رقم بزندچه در زندگی چه درکار

معلومه لیاقت نداره عزیزم مسلمون و مسیحی ندارع خدا یکیه  دعاهای خودتون هم همون اثر رو داره  ...

مرسی عزیزم 

خدا کنه نیاد 

من همسرمو میشناسم اگر هم بیاد دقیقا دلخواه اینکارو میکنه 

اتفاقا حاجت شمارو زود میده چون اولین باره از راهی که گفته میری در خونه اش

انشالا 

امشب میخونم حتما سرچ کردم اسکرین گرفتم 

ممنونم از راهنماییت 

الهی ب حق بزرگی خدا هر چی از خدا میخوای بهت بده

سلام دلارا جان

تو تاپیک قبلیتونم گفتم که ایشون میخان دوباره بهتون پیشنهاد بدن

ان شاءالله که خیره

استرس نگیر اصلا

عادی باش

ایشون بدجوری پشیمون شدن

لعنت بر شیطون که گولشون زده و بعدا دیدن چه جواهری رو از دست دادن

میخان هر روز شما رو ببینن تا دلتنگیشون کمی رفع بشه و کم کم وابستگی شروع بشه و ان شاءالله شما هم باهاشون نرم بشین

فقط دعا میکنم که حتما از نظر اخلاقی درست شده باشن  و اینبار عاشقانه تر کنار هم باشین

ما رو در جریان بزار حتما

خیلی مشتاق اینم ببینم چی میشه☺

سلام دلارا جان تو تاپیک قبلیتونم گفتم که ایشون میخان دوباره بهتون پیشنهاد بدن ان شاءالله که خیره ...

سلام عزیزم 

ممنونم از وقتی ک گذاشتی و نظر دادی 💖

نمیدونم واقعا گیجم 

چشم حتما تاپیک میزنم 

خوشحالم انرژی خوبی بهم میدین 🥰

سلام عزیزم  ممنونم از وقتی ک گذاشتی و نظر دادی 💖 نمیدونم واقعا گیجم  چشم حتما تاپیک می ...

خواهش میکنم عزیزم

راستی دلارا جان اگه بشه ماجرای آشناییتونو هم بگو

مشتاقم بدونم

اینکه گفتی همکار بودین خواستم بدونم اونجا آشنا شدین؟عاشق شدین؟

خواهش میکنم عزیزم راستی دلارا جان اگه بشه ماجرای آشناییتونو هم بگو مشتاقم بدونم اینکه گفتی همکار ...

اره عزیزم 

من برای کاراموزی رفتم 

اولین بار که منو دید هول کرد همه کلمات رو اشتباه میگفت بعد ۳ روز هم پیشنهاد دوستی داد.ی مدت دوس بودیم بعدم ازدواج 

عشق و عاشقیمون خیلی خاص بود اصلا نمیتونم گذشته و اون روزهارو فراموش کنم 

خودش میگفت از ثانیه ای که دیدمت عاشقت شدم گفتم این باید مال من بشه .خیلی هم برای بدس اوردنم تلاش کرد .