دوستان اگه آیدی نداشته باشی و پیوی رو دو طرفه حذف کنی طرف مقابل هم هیچ شماره ای ازت نداشته باشه
بازم میتونه دوباره پیویتو پیدا کنه پیام بده؟؟؟
چطوری؟؟؟
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
شما اطلاع نداری چیکار باید کرد که کلا پیوی حذف بشه؟
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره بزنه رو قسمت سرچ اکانت کسایی که تازگیا باهاشون چت کرده رو میاره
عجب پس چیکار باید کرد که کلا پیوی براش بالا نیاد؟