2777
2789
عنوان

قضیه این بازی درامدزایی همستر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 72 پست
یه کلاهبرداری بزرگ که بعد از کوروش کمپانی داره فراگیر میشه عزیزم یکی توی همین نی نی سایت گفت دوستش ...

ازکجاانقدمطمعنی؟ هک میکنه؟ اخه رایگانه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من اصلا نمیدونم چیه اماااااا شک ندارم مشکل داره و خوابها دیده واسه شرکت کننده ها

اخه ببین مگه میشه یه چیزی فراگیر شه همهههه هم حجوم بیارن بهش بعد مجانی با چندتا کلیک پول بده بهت؟  اگر فقط عده ی خاص خبر داشتن میگفتی اوکی راسته. ولی وقتی یه چیزی رو همه فهمیدن بدون که هیچی ازش درنمیاد. متاسفانه مردم ایران اینقدر تحت فشارن که از منطق دور شدن

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هک چیه اصلا حساب بانکی شما به ربات وصل نمیشه که هک کنن شما هیچ اطاعات بانکی به ربات نمیدی فقط سکه ...

خیالم راحت شد. ترسیدم چیزیم نداریما ولی همون مقدار کم کل زندگیمونه بخدا

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اخه ببین مگه میشه یه چیزی فراگیر شه همهههه هم حجوم بیارن بهش بعد مجانی با چندتا کلیک پول بده بهت؟ &n ...

بله واقعا منطقی نیست

خدا میدونه جریانش چیه و چه خبراست

کسی هم ندیدم بگه واقعا به پولی رسیده از این راه 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

ازکجاانقدمطمعنی؟ هک میکنه؟ اخه رایگانه 

عزیزم تجربه ادمایی که گفته بودن رو بازگو کردم. شما تصمیمت رو وابسته به حرف من نکن. ببین منطقت چی میگه همونو عمل کن

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
یه کلاهبرداری بزرگ که بعد از کوروش کمپانی داره فراگیر میشه عزیزم یکی توی همین نی نی سایت گفت دوستش ...

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بله واقعا منطقی نیست خدا میدونه جریانش چیه و چه خبراست کسی هم ندیدم بگه واقعا به پولی رسیده از این ...

فعلا همه باسوادا درحال جمع کردنن😂

فعلا همه باسوادا درحال جمع کردنن😂

امیدوارم بد نشه واسشون 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بسلامتی اخر این هفته بنزتو بخری🤣🤣🤣🤣

میگما انگار جای مغز تو سرت پشکله. اینقدر تحت فشاری بایدم هرچی میزارن جلوت انجام بدی😂😂 اینقدر بی سو ...

آخه عنتر برقی یک متنی رو از جایی کپی میکنی میزاری فکر کردی شاخی. گمشو خر از تو بیشتر میفهمه. حداقل دوتا چیز رو مقایسه کن بهم ربط داشته باشن.ریذم تومخت ک.سخول کورش کمپانی پول میگرفت پول گاوایی مثل تو ولی این که نمیگه بیا پول بده.هفت نسل بعد گاوی مثل تو اندازه من سواد نداره. پشکل هم زیادی دیدی تو طویله با گوسفندا بزرگ شدی