توروخدا هرکی میدونه راهنمایی کنه من واقعا اگواقعی باشه نیاز دارم واقعیه ایا هک نمیکنن تا کی ادامه داره بازیش چجوریه سکه چجوری جمع میکنن چجوری میفروشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هک چیه اصلا حساب بانکی شما به ربات وصل نمیشه که هک کنن شما هیچ اطاعات بانکی به ربات نمیدی فقط سکه ...
😂😂😂باشه عزیزم چرا اینقدر حرص میخوری کسی با شما حرف نزد من به استارتر گفتم. شما سکتو جمع کن برو تا فردا بنز بخر خبرشو به ماهم بده
سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک) باتشکر
چه ربطی داره حرص چیه خواستم کمک کنم براتون توضیح بدم
نه مرسی عزیزم خودم اطلاعات کافی دارم. تصمیمم اینه که انجام ندم. والا من خوشحال میشم یه شبه کل ایران پولدار شن. نه تنها ایران که جهان اونم مفت مفت ولی اخه خدا به ما عقل داده🙂
موفق باشی
سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک) باتشکر
شما گفتین میشه یکیتون برام توضیح بده منم گفتم کمکی کرده باشم شما هر جور راحتین تصمیم بگیرن م ...
عزیزم اشتباه ریپلای کردی فک کنم. من اصلا همچین کامنتی نزاشتم که یکی برام توضیح بده. استارتر گفت کلاهبرداری نباشه یه وقت منم تجربه دوستانی که هم اینجا گفتن هک شدیم هم اینستا گفتن حسابامون خالی شده در اختیارش گذاشتم. موفق باشی
یه کلاهبرداری بزرگ که بعد از کوروش کمپانی داره فراگیر میشه عزیزم یکی توی همین نی نی سایت گفت دوستش ...
من اصلا نمیدونم چیه
اماااااا شک ندارم مشکل داره و خوابها دیده واسه شرکت کننده ها
زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲 تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤 هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀 خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت 💔