2777
2789
عنوان

مامان عجیبم

24 بازدید | 9 پست

سلام

آقا من ۱۷ سالمه 

تو خانواده ی سختگیری بزرگ شدم منظورم این نیست که خانوادم مذهبی هستن نه تو خانواده ی عادی بزگ شدم ولی خیلییی سخت گیررر خیلیاااا جوری که حاظر نیستن آشغالا رو ببرم بزارم دم در 

ولی بچه های هم سن و سالا ی خودمو میبینم 

یکم از خودم خجالت میکشم 

مثلا طرف موهاشو نصفشو بلوند کرده با کلی آرایش 

حالا قبول که بعضی از خانواده ها با رنگ مو مشکل دارن

ولی آرایش چیی

مثلا من میبینم طرف اومده خط چشم رژ گونه با قشنگرترین حالت ممکن اومده بیرون 

ولی من بخاطر اینکه مامانم با آرایشو این چیزا مخالفه میگه لازم نیست این آشغالا رو بزنی به صورتت مشکل من نه تنها آرایش نیست بلکه واسه لباسمم صدق میشه 

ععیی فک کن من با شلوار لی آبی با مانتو چهار خونه با یه شال میام بیرون 

بعد حالا دخترای همسنو سالمو با شلوار. بگ شلوار‌ زاپ بدون شال 

کاش فقط بحث لباسم و آرایش بود 

ابروهام چیی

اونا که دیگه واسه خودشون جنگلی رو درست کردن

ععیی خدا 

شما بگین چه کنمم

هعییی 

چندسال دیگ ازشون تشکر میکنی من اینده توام❤

الان حتی سفر تنهایی اجازه دارم برم و مشکلیم نیس و از خونوادم ممنونم بابت همه سختگیریاشون تنها تفاوت باهمسنام اینکه اسیبی ندیدم و الان دارم از زندگیم لذت میبرم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی سختگیری ها به جا و خوبه

بعضیاش نه ولی،چاره ای هم نیست!

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

حرفاتون رو قبول دارم. کاملا حق با شماست.

اما شما همین طور که هستید خیلی زیبایید. باور کن جوونی خود زیباییه. 

این دوران و محدودیتها هم میگذره. از جوونی و زیباییت لذت ببر.

چیشد که اینجوری شد 

اتفاق خاصی نیفتاد خونواده من فقط ب روابطم حساس بودن ک بعد اینکه سنم رفت بالا و متوجه شدن از پس خودم برمیام دیگ بیخیالم شدن،البته ب ارایش و ابرو برداشتنم گیر نمیدادن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤