2777
2789
عنوان

نی نی دومم هم دختر شد

2853 بازدید | 69 پست

سلام دوستان دیروز رفتم سونو انومالی گفت دختره ولی هیچکی خوشحال نشد دلم شکست مادرم زنگ زد تا فهمید دختره زود قطع کرد و گفت حالا باید بری تند تند جهاز بخری و دنبال دوماد باشی خیلی از برخوردش ناراحت شدم خونوادی همسرم هم هنوز نگفتم ولی مطمئنم اونا هم برخورد خوبی ندارن 

اخه چرا مگه دختر چشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تفکرات سطح پایینی

خوبه مادرت خودش دختره و دختر هم داره

تصادفا اگر قرار باشه اینطور فکر کنیم

هستی تو باید به پای پسر بریزی و خونه و پشتوانه براش تهیه کنی و تازه اگر اگر خیلی پسر لایقی باشه ازدواج میکنه و اگر خانومش اجازه داد میاد یه سری بهت میزنه

ای جان من عاشق دخترم اصلا خودت و ناراحت نکن  ا

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭

خداروشکر عزیزم اشکال نداره از حرف مامانت ناراحت نباش منم دوتا دختر دارم عشقن عشق.دختر برات میمونه مهم نیس بقیه چه فکری میکنن مهم اینه خودت و شوهرت عاشقشون باشی و اینقد بهشون بها بدی که کسی جرات نکنه از گل نازکتر بهشون بده 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍