سلام دوستان دیروز رفتم سونو انومالی گفت دختره ولی هیچکی خوشحال نشد دلم شکست مادرم زنگ زد تا فهمید دختره زود قطع کرد و گفت حالا باید بری تند تند جهاز بخری و دنبال دوماد باشی خیلی از برخوردش ناراحت شدم خونوادی همسرم هم هنوز نگفتم ولی مطمئنم اونا هم برخورد خوبی ندارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هستی تو باید به پای پسر بریزی و خونه و پشتوانه براش تهیه کنی و تازه اگر اگر خیلی پسر لایقی باشه ازدواج میکنه و اگر خانومش اجازه داد میاد یه سری بهت میزنه
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ دخترم هستم که فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
خداروشکر عزیزم اشکال نداره از حرف مامانت ناراحت نباش منم دوتا دختر دارم عشقن عشق.دختر برات میمونه مهم نیس بقیه چه فکری میکنن مهم اینه خودت و شوهرت عاشقشون باشی و اینقد بهشون بها بدی که کسی جرات نکنه از گل نازکتر بهشون بده
مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍