2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با منه یا مادرم💔

186 بازدید | 13 پست

لطفا اگه حوصله دارید بخونید خیلی حالم بده💔امروز پریود شدم درد ب شدت زیادی داشتم از درد میپیچیدم ب خودم. کمرم شکمم پاهام همشون باهم ب شدت درد میکردن

مامانم بهم گفت یکم دیگه اماده شو میریم مهمونی. گفتم بخدا حالم بده نمیتونم برم. گفت نمیدونم باید حتما بیای. گفتم خو یه روز دیگه من الان خیلی دردم شدیده

قیافشو خشن کرد گفت برادرت (بچس)دوست داره بره من الان چی بگم بهش؟ گفتم چرا تفرقه میندازی؟ بخاطر برادرم باید بیام حتما؟ گفتم درد دارم حالم بده نمیتونم بیام

با داد و بیداد و جیغ زدن گفت یکم میریریم برمیگردیم

من دردم خیلییی شدیدد بود یهو کنترلمو از دست دادم داد زدم گفتم چرا درک نداری چراا نمیفهمی من دارم میمیرم از درد چرا عقلت فهم نداره. خیلی پشیمون شدم ولی عصبیم کرد

کل خونه رو با جیغاش گذاشت تو سرش

اومد در اتاقمو شکوند گریه کرد چون بهش گفتم نمیفهمی. الانم بردنش دکتر

هم ازش عصبیم هم پشیمونم💔حق با کیه؟ خیلی حالم بده🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضاوت سخته 🥀ولی ای کاش تو خانواده ها مشکلی نبود واقعا درد خانوادگی از خیلی دردهای دیگه بدتر هست

دقیقا

وضعم با خانوادم همینه همش

همه چیو با زور پیش میبرن

حرف باید حرف خودشون باشه خستم💔

الهی آرامش به خونتون برگردهنمیتونم قضاوت کنمخونه کی بوده،چرا نمیشده یه روز دیگه برید،از قبل میدونستی ...

مرسی از دعای زیبات

نمیدونم والا مادر من درک نداره همیشه همینه حرف باید حرف خودش باشه

من میگم مادرت باید درکت میکرد چون خودشم زنه و میدونه روز اول پریود چقدر فشار روحی و جسمی زیاده

متاسفانه مادرم همینه

حرف باید حرف خودش باشه

تقصیر منم هست خیلی بی احترامی کردم