2777
2789

سلام

من باردارم ومعلمم یه شهر دور از شهرم افتادم برای معلمی

امسال اونجاسرکار بودم یه سوییت بیست متری اجاره کردیم و وسایل مختصر و قدیمی بردیم الان ک تابستون و تعطیلاته شهرخودمم و خونه خودم

محل خدمتم یه جای خیلی محرومه ک حتی خونه هاش سرویس بهداشتی ندارن و آبش ساعت هفت تا دوازده صبح فقط وصله و.میگن غیربهداشتیه آبش،هوای بسیااار گرم

دور از امکاناتی مث مغازه درست و حسابی و دکتر درست و حسابی

برای همین توی سوییتی ک کرایه کردم نود کیلومتر دورتر ازاونجا و داخل یه شهر کناریشه ک امکاناتش بالاتره

ینی من روزی180کیلومتر رفت و برگشتمه اومم با مینی بوس

سوییته هم خییییلی آفتابگیر و گرمه و وقتی غذا میپزیم توش خیلی افتضاحه نمیشه نفس کشید واوایل بارداریم ک حالت تهوعم شدید بود خیلی حالم بد میشد الانم خوب مشده هنوز حالت تهوعم

انشاالله اواخر آبان زایمانمه، میخاستم از مهربادکتر زنانم صحبت کنم گواهی استعلاجی بهم بده بجز یکهفته اول مهر دیگه نرم سرکار تاموقع زایمان،و شهر خودم بمونم،ک نزدیک مامانمم و مشکلات و رفت و آمد ندارم دیگه

الانم تا یه کم راه میرم کمردردم و نمیتونم زیاد بشینم بچه خیلی پایینه و لگداش اذیتم میکنه و زیردلم گاهی درد و فشار دارم

ولی دکترم گفت نمی تونم بهت گواهی بدم چون مشکلاتی مث سوراخی کیسه آب با جفت مشکل دار و.... نداری شکر خدا

ولی خیلی سختمه با اون شرایط برم سرکار

میدونم با یه  دکتر دیگه صحبت کنم بهم گواهی میدن

ولی میترسم گناه کنم و.حقوقم حروم بشه

و از لحاظ اخلاقی میترسم بی اخلاقی باشه اینکه نرم مهر رو

آبان ک بادل سنگینم مطمئنمنم نمیتونم برم اونجا اگه خدا بخاد و.پسرم سالم بمونه 

شماجای من بودیت چکار میکردین

ببخشید طولانی شد

دعا کنید پسرم سالم بمونه و سالم بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمیرفتم

اگه به پولش شک داری با مرجع تقلیدی چیزی صحبت کن اگه مورد داشت پولش مرخصی بی حقوق بگیر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عزیزم تصمیم درستی گرفتید چون به هر حال حرف یه انسانه که خدای نکرده اگه سنجیده عمل نکنی بعدا پشیمون میشی.احسنت به این وجدان پاکتون. شما مادرید و بر طبق غریزتون عمل می کنین

*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر

نامه رو بگیر نگرانم نباش. چه بسا که با این مسافت و رقت و امد برات مشکلی هم پیش بیاد.

خانم یکی از همکارای شوهرم دقیقا تو شرایط شمابود سرهمین رفت و امدها چه اش رو از دست داد.

ماهای اخر که دیگه مراقبتش هم بیشتره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....