2777
2789
عنوان

لاویام😢😢😢😢میشه بیاین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6140 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من اهوازم😢

این دکتر تهرانه .ولی خیلیییی مراجعه کننده داره از شهرستان هروقت ما میرفتیم از شهرستان مریض داشت .حالا شهر خودتون یا نزدیکتر مثل شیرازم بری خوبه .شیراز دکترای خوبی هست

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اصلا نگران نباش اگه میتونی برو شیراز بیمارستان فوق تخصصی چشم دکتر خدادوست کارش عالیه بزنی تو اینترنت ...

آره تعریفشو زیاد شنیدم

اگه کارم خدایی نکرده به عمل بکشه حتما میرم پیش خودش😢

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
انشالله که نیازی به عمل نباشه اما پسر دوستم یه چشمش پیوند لازم داشت اونجا بانک قرنیه دارن تا رفت سری ...

انشاءالله ک کارم به عمل نکشه

ممنون عزیزم😚😙

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
منم خوشبختم اهواز پیش کی رفتی که تشخیص قوز داد؟

اول پیش بینایی سنجی دیدنو تووو کیانپارس...خانمه زود تشخیص داد..چون هیچ عدسی ای به چشمم نمیخورد

بعد رفتم پیش دکتر علی رحمانی شاد تووو نادری اون تایید کرد..دستگاهاش خوب بود

برام عکس نوشت.بیمارستان آپادانا.اوناهم تایید کردن

کیانپارس امانیه زیتون یکمی کوروش گلستان هم خیابونهای اصلیش جدیدا خیلی خوب شدن. 

مرسی عزیزم

پسر خواهر شوهرمم داشت .تقریبا ۱۹ ساله بود رفت شیراز بیمارستان خدادوست عمل کرد خیلی خوب شده .

اگه تونستی حتما برو منم خوزستانم یه شهرستان کوچیک .

پارسال مرتب برای مشکل چشمم میرفتم شیراز ولی خدادوست نرفتم .

من ۶ یا ۷ سال پیش باید دکتر تشخیص میداد که نداد  

الان بینایی یکی از چشمام خیلی کم شده و کج و معوج میبینم بهش میگن CSR درمان نداره الان دیگه