2777
2789
عنوان

لاویام😢😢😢😢میشه بیاین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6140 بازدید | 41 پست
منم با شوهرم این مراحل طی کردم شوهرم اینجا پیش دکتر استادیان و میترا زمانی رفت. استادیان گفت لیزر کن ...

عه راستی پیش استادیان هم رفتم...اون گفت لیزر کن

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
پسر خواهر شوهرمم داشت .تقریبا ۱۹ ساله بود رفت شیراز بیمارستان خدادوست عمل کرد خیلی خوب شده . اگه تو ...

آخی الهی عزیزم😢😢😢

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه راستی پیش استادیان هم رفتم...اون گفت لیزر کن

استادیان فوق تخصص قرینه ست...ولی نمیدونم چرا نگفت منتظر بشم ببینم پیشرفت میکنه یا ن🤔

توی شهر شیراز چندتا بیمارستان چشم هست .اگه توانایی مالی داری برو خدادوست اگه هم برای هزینه مشکل داری برو بیمارستان پوستچی بیمارستان خیریه است خیلی دکتراش خوبن اساتید دانشگاهن .مثلا یه تزریق اواستین که من بیمارستان نیمه خصوصی زدم ۲۵۰ تومن اونجا ۲۷ هزار تومن بود یا همین عکس رنگی OCT  برای هر دو چشمم آخرین بار ۱۰ هزار تومن شد فقط اگه کسی باشه از قبل برات نوبت بگیره برای ویزیت خیلی بهتره چون خیریه است خیلی شلوغه و مثلا برای یکماهه بعد نوبت میده

توی شهر شیراز چندتا بیمارستان چشم هست .اگه توانایی مالی داری برو خدادوست اگه هم برای هزینه مشکل داری ...

مرسی دوست جووووونم😍😘😘😍😍

منظورم یعنی چی قوز قرنیه

عزیزم یعنی قرینه ی چشمت بجای اینکه گرد باشه یکم پیج پیچیه...هرچقد انحناش بیستر باشه نمره ی چشمت بالاتره😣

استارتر لاویا یعنی چی ؟کجایی؟

ی اسم خارجکیه

موقع ثبت نام همینجوری به ذهنم اومد🤪

استارتر لاویا یعنی چی ؟کجایی؟

از اسمای انتخابی برادرزادمم بود ک رد شد

دیگه من پیگیر معنی و ریشش نشدم