2777
2789

من خودم خواهرم رفته اسپانیا. پسر داییمم لندنه

از انگلیس که بشدت بد میگه، اسپانیا و ایتالیاهم نه

بجز این سه تا چه کشور هایی خوبن؟  اونایی که تحقیق کردید

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق هلندم

یکی از فامیلامون هلنده اره راضیه

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

من خالم کاناداست.هر بار تصویری میگیریم چنان تعریف میکنه از همه چیییی.حالا نمیدونم میخواد پز بده یا چی...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ایتالیا چرا نه؟ خواهر دوستم اونجاس راضیه

خالم اینا اونجان دوس ندارم اونجا باشم. باز بپا داشته باشم

دخترعموهام هلندن ۲۰ ساله خیلیییییی راضین

پسرعموم ژاپن انقد راضیع که گفته من مردم تو ژاپن خاکم کنین خخخخ

خالمم کانادا که گفتم اونم خیلیییی راضیه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
خب تو چرا نمیری اسپانیا؟

نمیخوام با خواهرم یجا باشم😂😂😂😂

وای مگه میشه ایتالیا بد باشه

من اگه یه روز بخوام برم قطعا ایتالیا

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️