به شدت آدم پولکی ای هست و داروهاش پر کورتون با شرکت هایی ک قرارداد داره دارو میده فک کنم چون یزد هست یک سال میرفتیم نمیدونستیم عید یهو بدون اینکه بگن یا نوبت ندن رقت خارج از کشور وقتی رفتیم گفتن نیست پول و پس میدیم یک ماه بدون دارو و مریضی دوباره برگشت این بگذرد وقتی میری اگه سه تا مشکل داشته باشی اصلا نگاه نمیکنه میگه دوباره یا ویزیت بگیر یا برو سری بعد بیا اصلا اصلا دلسوز نیست بگه بابا از اون سر دنیا اومدن بهش گفتم ببین بچه ده ماهه باهامه هر ماه سخته بیام این تیکه پوستمم ببین گفت هویج و سیب زمینی که نگاه نکردم هم برای موهات شامپو نوشتم هم صورتت دارو لک پوستت (روشکم)سری بعد بیا تا بگم با داد زدن گفتااا
سلام من 24سالمه بیماری پوستی پیسی دارم کسانی که مثل من همین بیماری داشتند خوب شدن لطف کنن بگن پیش کدوم دکتر رفتن واقعا داره اذیتم میکنه خجالت میکشم که کسی ببینه رودستم لکه های سفید رنگ رو دستم دارم
سلام من 24سالمه بیماری پوستی پیسی دارم کسانی که مثل من همین بیماری داشتند خوب شدن لطف کنن بگن پیش کد ...
سلام من یک ماهی داروهای دکتر نوربالا رو استفاده کردم و بعد از اون رفتم یه دکتر دیگه که روغن مخصوص داد برای استفاده روی پوست که بعد از یک ماه لکه های قهوه ای روی پوستم ایجاد شد حالا نمیدونم به خاطر داروهای نوربالا بود یا روغن جدید اگر نتیجه کامل گرفتم نظرم رو میزارم