2777
2789
عنوان

دختر 8ماهم نمیشینه

492 بازدید | 27 پست

خیلی زبله دستشو میگیره بلند نیشه ولی نمتونه بشینه وزنشم کمه6کیلو200غدا بزورمیدمش7تادندونم داره ولی بدنش تعادل نداره میشه کمک کنین

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه کارت بهداشتشو نگاه کنی اونجا هست تا پایان نه ماهگی واسه نشستن فرصت هست.

خب هنوز 8ماهشم تموم نیس ولی بخدا2 2سالم پیر شدم این از دندوناش اینم بزور غذا دادتش اینم وزن کمش خسته شدم 

حالا وقت داری بابا نگران نباش.پسر منم اون موقع هنوز نمیتونست بی کمک بشینه.اگه بقیه کاراش نرماله نترس

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

هنوز دير نشده اگر دورسرش خوب رشد كرده و ساير رفتارهاي تكاملي مثل مهارتهاي دست وسيله رو از يه دست به دست ديگه دادن خوبه بررسي هم نميخواد 

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

بچه ها همه مثه هم که نیستن منم دخترم ۸ماهشه میشینه ولی دندون اصلااا نداره دخترخواهرم اصلا هیچ تلاشی واسه چهاردست  وپارفتن نمیکرد چندروزی که یکمی یادگرف بشینه زود شروع کرد واسه راه رفتن

↶๓‌🇿‌🇦‌🇭‌🇷‌🇦๓↷

نگران نباش بخاطر وزن کمش نیست که نمیشینه دختر منم 8 ماهگی هم وزن دختر تو بود 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
هنوز دير نشده اگر دورسرش خوب رشد كرده و ساير رفتارهاي تكاملي مثل مهارتهاي دست وسيله رو از يه دست به ...

اره دوستم کلا خیلی خوب واکنش نشون میده ولی این کمبود وزنش آزارم میده حس میکنم چون لاغره توان نشستن نداره

نگران نباش بخاطر وزن کمش نیست که نمیشینه دختر منم 8 ماهگی هم وزن دختر تو بود 

الان چطور شده ازبس میگن لاغره خسته شدم.امیدی هست تپل شه یا لاقل نرمال شه؟

منم که الان شروع کرد خودشو بکشونه واسه چهار دست وپارفتن ازبس که بغلم بود یا دست این واون بود نمیذاشتمش زمین الان مدتیه همش رو زمین میخوابونمش اسباب بازی میذارم کلی تلاش میکنه ذوق میکنه خودشومیکشونه جلو

↶๓‌🇿‌🇦‌🇭‌🇷‌🇦๓↷