2777
2789
عنوان

دختر 8ماهم نمیشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 27 پست
دختر منم ،8ماهسه میشنه اما چهار دست پا نمیکنه ..همه میل هم نیستن

سینه خیز خیلی میره 4دستوپا یه کوچولو میره ولی دستشو ب مبل میگیره بزورپامیشه خودش

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من که همچنان لاغره و زیر نمودار ... یکسالگی 6700 بود

فقط همینقدر بهت بگم بخوای به حرف مردم توجه کنی از بین میری، خدا رو شکر که سالمه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

چیکار داری بچه رو جاق کنی؟؟

اگه کمبود نداره ولش کن بزار راحت بزرگ شه

هنوزم جا داره واسه نشستن بچه ها باهم متفاوتن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

منم الان استرسم گرفته که چرا راه نمیره، همش میترسم بخاطر وزن کمش نتونه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
دختر من که همچنان لاغره و زیر نمودار ... یکسالگی 6700 بود فقط همینقدر بهت بگم بخوای به حرف مردم توج ...

وای یکسال 6700خدااا پس سلناهم وزن نمیگیره اخه نمیدونی جون میدم تا 1قاشق بخوره نمتونمم بیخیال بشم چون اطرافیانم هپه تپل دختر خاهرم 2ماهش 6کیلو فک کن

دختر منم غذا خیلی سخت میخوره اتفاقا اطرافیان ما هم بچه هاشون تپلن، ولی چه میشه کرد دیگه... 10 تا دکتر بردم همه شون میگن از خودتم سالمتره ژنتیکش همینه. راستم میگن من خودم یادمه 9 سالم بود همش 17 کیلو بودم ولی الان اصافه وزن دارم

پس طبیعی ممنون دوستان.واقعا بچه ها مث من نیسن ولی آرزوی بچه تپل داشتم ک نشدسالم باشه طوری نی ولی کاش منم حساسیتم کم شه

پسر من تازه رفته تو پنج ماه...تپلیه ماشالله ....همش میترسم چشمش بزنن ....اما غلت نمیزنه

همه ی بچه های اطرافمون از ۳ماهگی برگشتن اما این موش موشک ِ ما حتی تلاششم نمیکنه....‌

خیلی شیطونه ها و مدام درحال دست وپا زدنه اما بر نمیگرده...

اول نگران شدم ولی بعد گفتم بچه ها فرق دارن باهم....

چراخودمو اذیت کنم...یکی ناراحته چرا تپل نمیشه

یکی ناراحته چرا راه نمیره..

یکی میگه چرا حرف نمیزنه...

بلخره همه این کارو رو میکنن دیگه(الکی مثلا من نگران نیستم😂😂)

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪