2777
2789

من خودم نات کوین خیلی جمع کردم و دیروز فروختم 

الان چند روزه همستر کمبات خبر لیست شدنش اومده 

تو تلگرام هم تیک ابی داره 

ففط کافیه وارد ربات بشید و سکه جمع کنید 

هر کی لینکشو میخواد به ایدی تلگرامم پیام بده 

@atitanhaei

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب به کی فروختی چطوری میفروشن چند فروختی 

تو هر صرافی انلاینی میشه فروخت 

من انتقال دادم تو نوبیتکس تبدیل به ریال کردم 

بعد برداشت زدم به کارت بانکی 

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

واقعیە؟؟؟

والا نات کوینم همه میگفتن الکیه ولی لیست شد 

هر روزم قیمتش داره میره بالا 

اخه باعقل جوردرنمیاد

منم زیاد نمیتونم اعتماد کنم  بهش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم از دیروز عضوم...ولی زیاد سردرنمیارم

سعی کن کارتای مخفیو پیدا کنی روزی ۵ میلیکن سکه میده بهت