2777
2789

خستم کرد چی میشه خیانت کنم بهش چی میشه منم عین خودش ی حیوون باشم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادبی بخوام بگم، از مقام انسانیت به مقام حیوانیت نزول می‌کنید.

خب حیوون بشم بلکه نفهمم عوضی بودنش بلکه نفهمم قرار تا آخر عمرم پای کی بسوزم 

اگر همسرت و میگی منم دیگه دوسش ندارم اما هیچ راهی ندارم 

حالمو از زندگی بهم زده با ۲۰ سال سن فقط میخوام بمیرم خسته شدم پیر شدم دیگه نمیکشم بخدا😭😭😭

با شوهرم یک سال مثل همخونه زندگی کردم ،ولی هرگز به خیانت فکر نکردم،برای شخصیت و بدنت ارزش قائل شو نک ...

چطور تونستی باهاش زندگی کنی میخوام جداشم نمیتونم خیلی وقته دیگ دوستش ندارم دیگ نمیتونم تحملش کنم😭😭😭😭

چطور تونستی باهاش زندگی کنی میخوام جداشم نمیتونم خیلی وقته دیگ دوستش ندارم دیگ نمیتونم تحملش کنم😭😭 ...

چرا چیکار کرده مگ؟

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

چرا باید خودتو توی لجن بکنی بخاطر ی ادم بی لیاقت؟ اتفاقا اصالت داشته باش و از رابطه باهاش بزن کنار&n ...

دوست دارم طلاق بگیرم خودمو ازین زندگی راحت کنم حالم از خودم بهم میخوره ک ب این جواب بله دادم زندگیم سیاه کرده یکساله یک روز خوش ت زندگیم ندیدم 

حالمو از زندگی بهم زده با ۲۰ سال سن فقط میخوام بمیرم خسته شدم پیر شدم دیگه نمیکشم بخدا😭😭😭

دور از جونت من ۲۵سالمه دو تا بچه هم دارم خیانت نمیکنه اما نه محبت داره نه توجه نه هیچی حتی حرف هم نمیزنه دل آدم میترکه