2777
2789
عنوان

انقدر ازش متنفرم میخوام بهش خیانت کنننننم

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 34 پست
دوست دارم طلاق بگیرم خودمو ازین زندگی راحت کنم حالم از خودم بهم میخوره ک ب این جواب بله دادم زندگیم ...

جداشو بعد هرکارخاستی بکن تو مث اون نشو خودتو اذیت نکن روحتو اذیت نکن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چطور تونستی باهاش زندگی کنی میخوام جداشم نمیتونم خیلی وقته دیگ دوستش ندارم دیگ نمیتونم تحملش کنم😭😭 ...

خودمم نمی‌دونم،اون موقع بچه کوچیک یک ساله داشتم با اون سرگرم بودم،زیاد روم فشار نبود،شاید برای داشتن بچه که کل وقتمو می‌گرفت تونستم تحمل کنم و کنار بیام،فقط کار خدا بود،الان اگه خدای نکرده اینطوری بشه واقعا نمی‌دونم بتونم تحمل کنم یا نه

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چیکار کرده مگ؟

همش ب حرف مادرشه ،انقدر ک وقتی میرم خونه ننش ک الهی بمیره ننش با داد و بیداد ازم پرسیده کجا بودی با کی بودی باید جوابم بدی

هرکاری میکنه از مادرش اجازه میگیره میخواد بمیره از ننش اجازه میگیره 

ننش لخت لخت میاد جلو پسرش میره لخت مادرزاد فقط با شور،ت و سوتی،ن میگن عادیه چی عادیه هیچی عادی نیست همه چی مشکوکه 

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
حیوونا خیانت نمیکنن توام نکن برو مشاوره یا اصن طلاق بگیر الان بری با یه مرد دیگه فقط باهات حال میکنه ...

مبخوام طلاق بگیرم نمیزارن خسته شدم همه طلاق بد میدونن حالم داره بهم میخوره چندین بار ب خودکشی فکر کردم هی میگم بکشم راحت میشم از دستشون

جداشو بعد هرکارخاستی بکن تو مث اون نشو خودتو اذیت نکن روحتو اذیت نکن

نمیزارن جداشم چیکار کنم خانوادم شبیه حمالشون هستن چون پدرم سادست همش کار باغ ک میرسه پدرم میبرن بیل بزنه خودشون عین رئیس بالاسرشن دستور میدن من دلم پاره میشه هیچی نمیتونن بگم خدایا من درد دلمو ب کی بگم

یعنی به مادرش و پسرش شک داری؟🙄

نمیدونم فقط میدونم خیلی دیگ دارن ب پدر مادرم بدی میکنن ب من کنن میگم عیب نداره پدر مادرم خیلی مظلومن خیلی ازشون کار میکشن 

همش ب حرف مادرشه ،انقدر ک وقتی میرم خونه ننش ک الهی بمیره ننش با داد و بیداد ازم پرسیده کجا بودی با ...

عزیزم سنی نداری اگه انقد داری اذیت میشی و راهی برای درست کردنش نیست طلاق بگیر تا کی اینجوری زندگی کنی 

خودتو الویت قرار بده حرف هیچ کسم برات مهم نباشه بقیه ک جای تو نیستن

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

مبخوام طلاق بگیرم نمیزارن خسته شدم همه طلاق بد میدونن حالم داره بهم میخوره چندین بار ب خودکشی فکر کر ...

😞لطفا برو مشاوره یکی از دوستام همین مشکل مشابه شمارو داشت  شوهرش میگفته میرم ماموریت کاری میرفته کثافت کاری تا یه روز با برادرش میوفته دنبال شوهره و مچشو میگیره پدرش چون تک دختر بوده اجازه طلاق نمیداده و شوهرشم میگفته دیگه ازین کارا نمیکنه رفیق منم چندشش میشدم با این تو یه خونه باشه رفت مشاوره مشاور بهش راهکار داد پدرشو راضی کنه الان خداروشکر داره کارا طلاقشو‌ میکنه حال روحیشم بهتر شده 

عزیزم سنی نداری اگه انقد داری اذیت میشی و راهی برای درست کردنش نیست طلاق بگیر تا کی اینجوری زندگی کن ...

خودم ام اس دارم دکتر بم گفته اصلا ب خودت فشار نیار وگرنه ۴ سال دیگت اصلا تظمین نمیکنم شوهرم اصلا براش مهم نیست خیلی راحت میزاره خانواده هرکار خواستن باهم بکنن تهش میگ حق دارن دلسوزن

من دارم له میشم هیچکس نیست نجاتم بده

😞لطفا برو مشاوره یکی از دوستام همین مشکل مشابه شمارو داشت  شوهرش میگفته میرم ماموریت کاری میرف ...

ینی میش منم جداشم

😞لطفا برو مشاوره یکی از دوستام همین مشکل مشابه شمارو داشت  شوهرش میگفته میرم ماموریت کاری میرف ...

اگه موقعیتشو نداری بری مشاوره بیرون اسنپ دکتر نصب کن اونجا یه مشاور خوب انتخاب کن باهاش حرف بزن 

نمیزارن جداشم چیکار کنم خانوادم شبیه حمالشون هستن چون پدرم سادست همش کار باغ ک میرسه پدرم میبرن بیل ...

میفهمم بشین صحبت کن بگو نوکرشون ک نیستین و فلان و بعدم طلاقتو بگیر بگو ب کسی مربوطی نیست و... باید بجنگی تهش دعوا و بحثه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خودم ام اس دارم دکتر بم گفته اصلا ب خودت فشار نیار وگرنه ۴ سال دیگت اصلا تظمین نمیکنم شوهرم اصلا برا ...

عزیزم ایشالا یه راه نجات باز بشه ولی خودت هیچ وقت پشت خودتو خالی نکن 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯