2777
2789

با یکی دعوا کردن. هم اون توهین کرده هم دوستم ولی دوستم بیشتر. اصلا خجالت کشیدم حرفاشونو خوندم. چجوری باهم اشتیشون بدم کدورت و نفرتی نمونه بینشون؟  مطمئنم نفرینای دوستم در حق بقیه میگیره اینقدر که از ته دله. دلم نمیخواد این اتفاق بیوفته. بهش پیام دادم تلگرام کلی دعوا کردم که این چه حرفایی بوده زدی ولی هنوز ندیده

از اون خانوم هم معذرت خواهی کردم خدا کنه دلاشون باهم صاف بشه 🥲

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دوستی مثلا😐؟  رفیقت هرچیم بد باشه طرفشو نمیگیری لااقل سکوت کن

عزیزم اینجا کسی نمیشناسه که طرفشو بگیرم. باهاشم توی چت خصوصی خودمون دعوا کردم نه جلوی کسی

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
احیانا با من دعوا نکرده  نصف بیشتر دعوای های سایت بخاطر منه😂

🤣🤣نه یه خانوم دیگه بود بنظرت تگش کنم بیاد؟ 

چقدر مهربونی 😘

قربونت بشم عزیزم بنظرت خانومه میبخشه حرفاشو؟ 

عزیزم اینجا کسی نمیشناسه که طرفشو بگیرم. باهاشم توی چت خصوصی خودمون دعوا کردم نه جلوی کسی

منظورم همون دعواته

و عذرخواهی کردن از طرف دعوای دوستت

واقعا جای ایشون بودم تبدیلت میکردم به دوست سابقم!! 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
منظورم همون دعواته و عذرخواهی کردن از طرف دعوای دوستت واقعا جای ایشون بودم تبدیلت میکردم به دوست س ...

ببین عزیزم من مثل تو نیستم هرکی هرچی گفت بگم کارت درسته. اگر اینجوری هستی باید بگم خیلی ادم تنهایی هستی که اینقدر از بهم خوردن روابطتت میترسی و به هر قیمتی شده میخوای طرف رو نگه داری. من دوستم اشتباهی انجام بده توی خلوت بهش میگم و قرار نیست برای نگه داشتن کسی کاراشو تایید کنم. این اکانتم دست جفتمونه پس حق دخالت دارم. اونم راضیه ولی حالا شما همیشه هرچی بهت گفتن بگو چشم که خوششون بیاد

ببین عزیزم من مثل تو نیستم هرکی هرچی گفت بگم کارت درسته. اگر اینجوری هستی باید بگم خیلی ادم تنهایی ه ...

آدم تنهایی نیستم

ولی اساسا به کسی اجازه نمیدم بیاد تحت عنوان دوست تو دعوایی که بهش مربوط نیست طرف دشمنمو بگیره 

مقصر دوستت بوده؟ اشکالی نداره

به احترام دوستی تونم که شده لااقل دخالت نمیکردی اگر نمی‌خواستی طرف ناحقو بگیری

اتفاقا بنظرم دوستت آدم تنهایی هست که تا حالا دوستی شو با شما بهم نزده!!! 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
آدم تنهایی نیستم ولی اساسا به کسی اجازه نمیدم بیاد تحت عنوان دوست تو دعوایی که بهش مربوط نیست طرف د ...

عزیزم متوجه هستی گفتم این اکانت دست جفتمونه و با این اکانت رفته طرف رو فحش کش کرده؟  تازه دراصل مال منه که دست اونم هست...  منم بهش پیام دادم که چرا با اکانت من دغوا کردی و به بنده خدا این حرفارو زدی. نه والا اون تنها نیست منتهی ما هردو به بلوغ رسیدیم و جنبه داریم و اشتباهاتمون رو یا میپذیریم یا خیلی واضح میگیم من اینجوری صلاح دونستم و دوست داشتم و کسیم مثل بچه ها نه قهر میکنه نه چیزی. ما پینشهادمون رو درباره رفتار همدیگه حتما به هم میگیم. مگه بچه دوساله اییم قهر کنیم😐

آدم تنهایی نیستم ولی اساسا به کسی اجازه نمیدم بیاد تحت عنوان دوست تو دعوایی که بهش مربوط نیست طرف د ...

شما باید یکم جنبه انتقاد پذیریت رو بالا ببری. دخالت چیه. طرف غریبه که نیست دوستته. چه اشکال داره اشتباهاتت رو به خودت تو تنهایی بگه. ما دوستیمون اینجوریه. اگرم مخالف باشه میگه من با حرفت مخالفم و بنظرم کاری که کردم درسته. اونم میپذیره و تمام

عزیزم متوجه هستی گفتم این اکانت دست جفتمونه و با این اکانت رفته طرف رو فحش کش کرده؟  تازه دراصل ...

خب تو تاپیکت این نکته رو عنوان نکردی که اکانت دست جفت تونه! ولی بازم همین که اون خانمو آگاه میکردی کافی بود 

کلا از اینکه کسی تو دعوا طرف دشمن دوستش رو بگیره خوشم نمیاد حالا در مورد شما اطلاع دقیق ندارم که چی بود و صرفا طبق متن تاپیک قضاوت کردم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪