2777
2789
عنوان

خانما با تجربه زایمان طبیعی

1150 بازدید | 15 پست

خانما من فردا چهل هفته م 

دکترم گفته برم معاینه کنه و برای پسفردا نامه بستری بده

میشه از تجربیاتتون بگین ک زایمان راحت تری داشته باشم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
موقع درد سعی کن نفس عمیق بکشید جیغ نزن اصلا چون انرژی از دست میدی امیدوارم به سلامتی بغلش کنی

مرسی عزیزم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم که ماساژ ناحیه پرینه باروغن زیتون درکاهش درد موثره ازامشب اینکار بکن تاروزی که بری بیمارستان

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی من دوتا طبیعی داشتم بنظرم ماما همراه با تجربه خیلی خوب بود من سر پسر دومم گرفتم کلی کمکم کرد تا میتونی ورزش کن تا زودتر فول بشی با خودت شربت عسل با یه مقدار کم زعفران ببر که واسه انرژی و کمک به باز شدن دهانه کمکت می‌کنه 

آره دوستمونم گفت. ، موقع درد نفس بگیر فقط زیاد دادو بیداد نکن انرژیتو نگهدار زور بزن ، واینکه حتما یه دست جگر یا کباب بخور دتری میری واس زایمان جون داشته باشی ، چون بعدش دیگه نمیتونی بخاطر زردی بچه واین داستانها

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
من شنیدم که ماساژ ناحیه پرینه باروغن زیتون درکاهش درد موثره ازامشب اینکار بکن تاروزی که بری بیمارستا ...

عزیزم من هیچ دردی ندارم منظورت موقع درد تو بیمارستانه؟

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی من دوتا طبیعی داشتم بنظرم ماما همراه با تجربه خیلی خوب بود من سر پسر دو ...

عزیزم تو بیمارستان موقع دردا ورزش کنم؟

پله بالا پایین کن، رابطه بدون جلوگیری داشته باش زایمانت راحت میشه، موقع درد سعی نکن دراز بکشی رو تخت بیمارستان چون بیشتر احساسش میکنی من میرفتم دستشویی و هی زور میزدم باعث شد تو ی ساعت از یه سانت بشم ۶۷ سانت، فقط موقع درد زور بزن ابکی خودتو خسته نکن، خرما ببر همراهت، و اینکه به هیچ وجه امپول بی حسی نزار بزنن بهت چون دردو احساس نمیکنی و نمیفهمی کی باید زور بزنی من گفتم برام امپول زدن چون نمیفهمیدم کی زور بزنم روند زایمانم کند شد بعد اینکه قطعش کردن دوباره حسش کردم دردهارو و‌زود زایمان کردم ایشالا که راحت زایمان میکنی

آره دوستمونم گفت. ، موقع درد نفس بگیر فقط زیاد دادو بیداد نکن انرژیتو نگهدار زور بزن ، واینکه حتما ی ...

کاچی بخورم بهتر نیست عزیزم؟

پله بالا پایین کن، رابطه بدون جلوگیری داشته باش زایمانت راحت میشه، موقع درد سعی نکن دراز بکشی رو تخت ...

مرسی عزیزم

کاچی بخورم بهتر نیست عزیزم؟

نه کاچی مال بعد زایمانه نه قبلش، بعد اینکه حتما ازین بالش طبی ها که وسطش سوراخه بگیر چون نشستن بعد زایمان با بخیه واقعا سخت و درناکه سر بچه اولم تجربه نداشتم خیلی عذاب کشیدم سر شیر دادن 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
نه کاچی مال بعد زایمانه نه قبلش، بعد اینکه حتما ازین بالش طبی ها که وسطش سوراخه بگیر چون نشستن بعد ز ...

مرسی عزیزم

عزیزم تو بیمارستان موقع دردا ورزش کنم؟

اره حتما ولی الان هم سعی کن حالت چهار زانو بشینی اما کف پاهات بهم بچسبه تا حد توانت پاشنه پا بسمت داخل بیاد بعد حالت پروانه زانوهات رو تموم بده واسه راحت تر شدن هم دستت رو به انگشتان پات بگیر 

حرکت سجده هم خیلی خوبه برای باز شدن 

دستت رو بزار رو به ارتفاع که تعادل داشته باشی بعد یکی یکی پاهات رو بیار بالا سعی کن حالت دورانی این کار رو بکنی