2777
2789

سلام خانوما شوهر من زود عصبی میشه زیادم بامن صحبت نمیکنه بخوام چیزی ازش بپرسم یا جواب نمیده یا عصبی میشه 

الان یه نشکل داره برام پیش میاد هنوز به مشکل نرسیده ولی یه بوهایی دارم میشنوم  که میخواد یه شراکت کنه موندم چطور و با چه زبونی سر صحبت رو باز کنم اصلا چه زمانی که به حرفم گوش بده عصبی نشه اگر نه که ارامش زندگیم نابود میشه 

خب زمانی که حالش خوبه دیگه باید بگی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش تو نامه همه حرفات رو بنویس اینجوری هم جذابیت داره خم تا ته حرفات رو با دقت میخونه ...

باباچه نامه ای حال و حوصله ندارا حرف منطقیه راجب آیندمون نه عاشقانا که

باباچه نامه ای حال و حوصله ندارا حرف منطقیه راجب آیندمون نه عاشقانا که

خب یبار امتحان کن شاید کنجکاو بشه ببینه چیه توش تا تهش بخونه همونی که میخوای شفاهی بگی کتبی بنویس اینم یه راهه دیگه مگر اینکه بذاری حالش خوب بود همونجوری رودررو حرف بزنی

اخه حال خوب و بد نداره اکثرا خستس اعصابش خورد از بس سرش شلوغه

بالاخره یه وقتی پیدا میشه دیگه خب چرا آنقدر زن و شوهر از هم دورید؟؟؟چند ساله ازدواج کردید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اونکه به خرفت نمیکنه احتمالا جاهایی که خودتو باید خوب نشون میدادی خراب کردی 

وقتی ام که میگی از کسی شنیدی یا بوهایی بردی و.. یعنی کلا گذاشتت کنار 

اگه همینجوری خوشی و داری زندگی میکنی به اصطلاح ارامش داری و نفست به خوبی داره میادومیره 

از الان به بعدشم همین باش به زندگیت برس 

وگرنه میتونی در حد دوست بهش بگی 

خیلی خوشحال شدم که داری با کسی وارد شراکت میشی تو همیشه ادم ریسک پذیری بودی  و من برات ارزوی موفقیت دارم و میدونمم که با فکر معامله گر و زرنگی داری که داری جلو شکست هارو میگیری و مثل همیشه مارو به سمت موفقیت میبری فقط بخاطر نگرانی ذهنی خودم میگم حواست و خیلی جمع کن زحمت چندین و چندسالت به باد نره

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
اونکه به خرفت نمیکنه احتمالا جاهایی که خودتو باید خوب نشون میدادی خراب کردی  وقتی ام که میگی ا ...

نه تو جمع خانوادگی بیان کرد از کسی نشنیدم چند وقت بود هی یه چیزایی میگفت من جدی نمیگرفتم حالا جدی شده میدونم ارامشمون به هم میریزه بحث کار نیست