2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن دختر بروپی زندگی خودت

گفتن همه چیز اسونه

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍
💔💔💔😥

چیکار میکنی برنجاتونو برداشت کردین؟ راستی چجوری تو اب اون برنجارو میکارین پاتون درد نمیکنه

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍
چیکار میکنی برنجاتونو برداشت کردین؟ راستی چجوری تو اب اون برنجارو میکارین پاتون درد نمیکنه

سلااااام قسنگم

نه هنوز.مرداد ماه برداشت میشه.قبلاخیلی سخت بود که با دست نشا میکردن.اللن دستگاه نشا هست تو یک روز یک هکتار زمین رو نشا میکنه

@رهاعشق عزیزم تاپیکات قفل بود مجبور شدم اینجا پیام بدمتاپیک اون دوستمون ترکید اونجا میخواستم بهت ب ...

فدا سرت گلم

ببین بستگی به خودت ک شوهرت داره

تو دوست داری رابطه مقعدی داشته باشی؟؟اگه اره پس شاید ۱یا ۲بار اول حس درد داشته باشی اونم اگه شوارت ناشی باشه اگه کار بلد باشه کاری میکنه درد حس نکنی

سخته برام کتابی حرف زدن ببخشید رک میگم

ببین اگه میخوای از عقب بدی به شوهرت بگو داگ استایلت کنه بهت روغن زیتون یا سیاه دانه بزنه چون عضلات رو شل میکنه و با انگشتش خوب سوراختو ماساژ بده.بعد کم کم انگستشو داخل کنه.یکی دوشب فقط ۱ انگشت بعد ۲تا بعد ۳تا تا کم کم جا باز کنه

فدا سرت گلمببین بستگی به خودت ک شوهرت دارهتو دوست داری رابطه مقعدی داشته باشی؟؟اگه اره پس شاید ۱یا ۲ ...

عزیزم عوارضی نداره ؟

خیلی ها میگن باعث میشه نتونی کنترل مدفوع و باد معده داشته باشی و ...

والا مردا که از انجامش طفره میرن و از ما بیشتر نگران ترن      من تو اونجا گفتی اینطوری به اوج میرسه آدم ؟ یا فقط برای مرد هست ؟ چون من وقتی رابطه برقرار میشه نمیدونم اون حسی که مثل اینکه سردت هست و پاها میلرزه اون ارگاسمه یا باید مایع هم خارج بشه که مال من نمیشه

ببخش اگه زیاد بازش کردم و سوال پرسیدم چون اینجا نمیشه اینجور تاپیک هایی زد و سریع میترکه ، همینو عزیزم اگه جواب بدی ممنونت میشم نمیخوام برای تو هم مشکلی پیش بیاد چون تاپیک نوعه

عزیزم عوارضی نداره ؟خیلی ها میگن باعث میشه نتونی کنترل مدفوع و باد معده داشته باشی و ...والا مردا که ...

نه فدات مشکلی نیس هرچی میخوای بپرسی بپرس 

من گاهی لذت میبرم یعنی وقتی سک س معمولی داریم و من خیلی شهوتی بشم خودم میگم از عقب هم حال کنیم

ولی وقتی اول معاشقه کم باشه و اونجوری که میخوام نباشه بهم لذت نمیده و درد دارم

همسرت برات میخوره.معاشقه دهانی دارید ؟؟؟

همسرم اول منو به ارگاسم میرسونه بعد.

خدایی من ۱۵ سال ازدواج کردم و اصلا مشکلی نداره تا الان

نه فدات مشکلی نیس هرچی میخوای بپرسی بپرس من گاهی لذت میبرم یعنی وقتی سک س معمولی داریم و من خیلی شهو ...

عزیزم من تازه چند ماهه ازدوواج کردم اوایل که خیلی رابطه نداشتیم الآن بیشتر شده ولی همه از جلو هست و بیشترم همسرم درخواست رابطه میکنه و من انگار برام چیزی نیست

معاشقه دهانی داریم مثلا بوسه لب     ولی نه برای من میخوره نه من برای اون

آخه یکم یجوری هم میشم اگه اون برای من بخوره منم باید مال اونو بخورم که تا به حال انجام ندادم و بلدم نیستم   فکر نکنم اونم بخواد مال منو بخوره      فقط دخول داریم نه بیشتر

سریع تموم میشه مال ما مثلا کلا 5 دقیقه همه چی منم نمیدونم تو این مدت زمان چی شد اصلا   

بعضیا تاپیک میزنن مثلا میگن مال ما 30 دقیقه یا بیشتره ولی تا بخوان راهکار بدن تاپیک میترکه

و اینکه برای مدت رابطه کم میدونم که همسرم مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا تایم کمه

نه فدات مشکلی نیس هرچی میخوای بپرسی بپرس من گاهی لذت میبرم یعنی وقتی سک س معمولی داریم و من خیلی شهو ...

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

عزیزم ریپلای که میزنی اول دوتا خط نقطه بزار چون من پیام که دادم بهت یه دفعه تاپیک اومد بالا و دیدم دو سه نفر آنلاین نگاه میکردن ،  مثل اینکه تاپیکای قدیمی وقتی پست میزاری بالا میاد انگار که الآن تاپیک زدی

.................................................................................................... ...

.................................................................................................................................................................................................................

ببین معاشقه تو رابطه حرف اول رو میزنه.چون تو کاملا اماده میشی برای رابطه بدن خودشو شل میکنه

مثلا اول ماساژ.بعد همون خوردن.یا لیسیدن لب گردن.سینه.کتف وآلت

خوب تو هم‌بخور براش پیش قدم شو.مگه کسایی که مبخورن دوره دیدن؟بزن گوگل اصن 

یه موقع هایی تو پیش قدم شو.

کارایی کن که تشنه رابطه بشه.در طول روز بهش پیام های س ک سی بده