2777
2789
بهت درخواست دادم قبول کن

......................................................................................................................................................................................................................................

عزیزم درخواست نیومده برام نمیدونم شاید سایت مشکل داره یه مدتی هست نمیاد

.................................................................................................... ...

...........................................................................................................................................................................................................................................

آخه چجوری من مال اونو بخورم    تا به حال انجام ندادم تصورم اینهکه اونجاش کثیفه و همینطور مال من برای اون و توهم این دارم که شاید بیماری چیزی خدای ناکرده بگیریم

ولی لب رو انجام میدیم اونجارو نه و دخول انجام میدیم ، ولی من فکر نکنم تا به حال به اون حالت اوج اوج رسیده باشم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود ممکنه خیلی از خانم ها هیچ وقت تجربش نکنن حالا نمیدونم درست نوشته بودن یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت درخواست دادم قبول کن

.............................................................................................................................................................................................................................................................

میزنم رو درخواست صفحه سفیده نمیدونم چرا

.................................................................................................... ...

اره له نظر من ۴۰ درصد سک س خوردن الت هم هستش

وقتی نظافت رعایت بشه قبلش دوش بگیرید و خوب بشورید تمیزه دیگه

اره له نظر من ۴۰ درصد سک س خوردن الت هم هستشوقتی نظافت رعایت بشه قبلش دوش بگیرید و خوب بشورید تمیزه ...

.........................................................................................................................................................................................................................................

مال ما فقط اولش یکم معاشقه بعدم دخول که اونم نمیدونیم کی تموم شد      نمیدونم وقتی گفتی رابطه از عقب هم میتونه اذت داشته باشه تو فکرم منم انجامش بدم

عزیزم شما هم اوایل ازدواج تون رابطه تون زود تموم میشد ؟ برای طولانی کردنش کاری کردین ؟ من میدونم شوهرم مشکل نداره از اون لحاظ ولی نمیدونم بلد نیست یا طول آلتشه که رابطه زود تموم میشه مثلا 5 دقیقه تا 7 دقیقه یا کمتر

با همسرت صحبت کن.یکم مطالعه یا فیلم ببینید

تایم رابطه ربطی به کوتاهی الت نداره

این تایم در این دوران نرماله ولی با معاشقه زیاد که زن هم ارضا شه

ما از اول هم تایم رابطمون بالا بودبا معاشقه ۲ساعت یا ۳ساعت میشه

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ماشالله بعدش دیگه فک کنم حسابی خسته بشین       

نه بابا مال ما فوقش 5 دیقه بعد سریع کارش تموم میشهه

چند بار گفتم میگه نمیتونم ولش کن فکر کنم آنچنان بلد نیست منم که هیچی نمیفهمم و تموم میشه معاشقه داریم مثلا لب گرفتن و دخول ولی من ارضا نمیشم فکر کنم نمیدونه یا نمیتونه منو ارضا کنه اصلا چکار کنه چون من با لب گرفتن و دخول اتفاق خاصی برام نمیفته

ولش کن بابا        باید بسازم

ممنون ازت عزیزم که وقت گذاشتی و با حوصله جواب دادی     

..............................................‌.............................................................................................

وقتی دخول دارین خودتو بمال تا ارضا شی بعد کم کم خودش میفهمه که تو به ارضا شدن نیاز دا ی

..............................................‌..................................................... ...

................................................................................................................................................................................................................................

حتما این دفعه اینو که گفتی انجام میدم

در کل فکر نکنم هم شوهرم آنچنان کار بلد باشه یه دفعه بهش گفتم میگفت من تمام چیزی که بلدمو انجام میدم مشکل از توعه بعد بهش گفتم باید تو بلد باشی میگه از کجا باید بلد باشم        به من میگفت تو بلد نیستی

عزیزم تو رابطه از عقب هم آدم مثل جلو ارضا میشه یا برای ارضا شدن از عقب کار دیگه ای لازمه

با هم فیلم های سک سی ببینید 

قطعا یه چیزایی کمه تو رابطه شما

نه کار خاصی نمیخواد انجام بدین فقط اولش درد داره که گفتم چیکار کنین

با هم فیلم های سک سی ببینید قطعا یه چیزایی کمه تو رابطه شمانه کار خاصی نمیخواد انجام بدین فقط اولش د ...

........................................................................................................................................................................................................................................................................

مثل اینکه واقعا اینطوریه و کمه شاید اگه اون تاپیک نبود به اینا پی نمیبردم

مزسی عزیزم که جواب سوالاتمو دادی     

چه خوبه که دوستی مثل تورو تو سایت پیدا کردم

بابت همه چیز خیلللییییی ممممنوووون       

بازم میگم عزیزم درمورد رابطه زناشویی کتاب بخونید فیلم ببین

ببین اگه شوهرت اهل پیامک و یا شنیدن وویس هست

کارایی که دوست داری توسک س انجام بدی یا اون انجام بده رو براش بفرست

خواهش میکنم عزیزم منم خوشحالم از اشناییت 

هر وقت سوالی داشتی با کمال میل جواب میدم خاهری

بازم میگم عزیزم درمورد رابطه زناشویی کتاب بخونید فیلم ببینببین اگه شوهرت اهل پیامک و یا شنیدن وویس ه ...

................................................................................................................................................................................................................................................

حتما کارایی که گفتیو انجام میدم

مرسی عزیزم       

خوشحالم که دوستی مثل تو دارم       

سلااااام قسنگمنه هنوز.مرداد ماه برداشت میشه.قبلاخیلی سخت بود که با دست نشا میکردن.اللن دستگاه نشا هس ...

چطوری گلم چخبرا کجاهای

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍