2777
2789
عنوان

دیگه تصمیم گرفتم خودمو بکشم

131 بازدید | 42 پست

خسته شدم دیگه توان ادامه زندگی ندارم یه عمره در حسرت داشتن عشقم ۴۲ سالم شده نه تنها عشق ندارم فقط شاهد عشق داشتن و خوش گذرونیای اطرافیانمم منم فقط کارم شده حسرت خوردن هر روز هم میگذره و وضع من همونجوری عین قبل

انگار که خدا منو به این دنیا آورده که دیگرانو ببینم و حسرت بخورم حالم از خدا هم بهم میخوره آخه صبر منم حدی داره فقط باید برم جون بککنم پول دربیارم بدون هيچ عشق و انگیزه ای 

من حتی هيچکس ازم در حد حرف زدنم خوشش نمیاد چه برسه به اینکه عشق داشته باشم دیگه خسته شدم بخدا مرگ از این رندگی بهتره اگر خدایی وجود داشت اوضاع منم خوب میکرد پس وقتی نیست منم بدون ترس خودکشی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی کار آدمای ضعیفه 

بجاش برای خودت دوست پیدا کن با هم برین بیرون برین خرید برین باشگاه 

عشق هم اگه ببینه یه دختر فوق العاده سرزنده و قوی و ورزشکار و سرحال هستی خودش پیداش میشه 

هیچ عشقی از آدمای افسرده و منفی گرا که همش آیه یاس میخونن خوشش نمیاد پس مثبت باش و قوی شو 

بنظرت اوضاعت از من بذاره که می‌خوام از کسی که دوستش داشتم جدا بشم ؟ عقد بودم 

منم به عشقم عشقی که سالهاست براش میمیرم و لحظه ای از فکرش بیرون نیومدم اون هفته میام دادم بهم گفت بجا نیاوردم

خودکشی کار آدمای ضعیفه  بجاش برای خودت دوست پیدا کن با هم برین بیرون برین خرید برین باشگاه&nbs ...

انیکارارو کردم باز هم عشق نیومده

انگار خدا میخواد بهم بگه تو لایق عشق نیستی