2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

884 بازدید | 18 پست

هر کی مثل من بارداری ناخواسته داره  همون اول سقط کنید به حال و روز من نیافتید افسردگی. عدم آمادگی   وهزار مصیبت دیگه اطرافیان رو نظرتون تاثیر نداشته باشن  چون این خودتونید که اذیت میشید الان من شبو روز کارم گریه است  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یه نفری که میگی از سقط نکردن پشیمونی

در صورتی چندین و چند گفتن اتفاقا از اینکه سقط کردن پشیمونن!

این چه راهکاریه بخدا عواقبش تو همین زندگی یقه ی ادمو میگیره خدایی نکرده

دیگه کاریه که شده اون که خودش نخواسته بیاد شما حواستون نبوده،الان با گرفتن جون اون فقط همه چی بدتر میشه ...

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
آبجی این حرفت کفره  اگه کسیم بخاطر این حرفت سقط کنه گناهش گردنت میوفته

من اینقدر خودم ترسو بودم  از هفته شش قرص داشتم ولی مثل سگ میترسیدم. الانم نمیدونم چمه همش گریه 

من اینقدر خودم ترسو بودم  از هفته شش قرص داشتم ولی مثل سگ میترسیدم. الانم نمیدونم چمه همش گریه& ...

آبجی خدا قرارهدیه فرشته‌ای کوچولوی نازه بهت هدیه بده 

که تو تنهایات باهاش عشق کنی 

عاشقش میشی خدا رو به خاطر وجودش شکر میکنی باور کن 

حیفه نزن این حرفو گناه داره اونم داره حس می‌کنه که دوسش نداری 

آبجی خدا قرارهدیه فرشته‌ای کوچولوی نازه بهت هدیه بده  که تو تنهایات باهاش عشق کنی  عاشقش ...

اصلا دست خودم نیست چون دوتا بچه دیگه دارم از سزارین سوم میترسم از بچه داری همش فکر میکنم دارم بدبخت میشم 

اصلا دست خودم نیست چون دوتا بچه دیگه دارم از سزارین سوم میترسم از بچه داری همش فکر میکنم دارم بدبخت ...

اتفاقا بعد چند سال متوجه میشی کار درستی کردی که بچه زیاد آوردی 

الان هر چقدر بگم متوجه نمیشی ولی در آینده میفهمی عزیزم

بارداری ناخاسته چیه من نمیفهمم، کسی ک در این حد بچه بنخاد باید حسابیییی جلوگیری کنه با ای یو دی و کا ...

من قرص ال دی میخوردم اصلا باورم نمیشه بچه های دیگم باید قرص هورمونی میخوردم تا باردار بشم   نمیدونم با قرص ال دی مگه کسی باردار میشه دارم دیونه میشمذ

توصیه به سقط نکن عزیز قتل عمده گناهش گردن شما رو هم میگیره

اگه میخوان حال و روز و منو داشته باشن  بهترسقط بشه چون مثل من افسردگی شدید میگیرن روزی هزار دفعه آرزوی مرگ میکنن