2777
2789
عنوان

خرم آبادی های عزیز

58 بازدید | 8 پست

الان هوا اونجا چطوره؟؟  طبیعت هنوز سرسبزه؟؟

میشه اطلاعات بدین بهم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

پارسال عید که رفتیم هوا و طبیعت عالی و درجه یک بود 

میخام ببینم  الانم همونطوره؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعت که عالیه ولی تو شهر گرمه  البته جاهایی مث کیو که رودخونه داره و درخت هواش خوبه

پس هنوزم  سبز و قشنگه😍😍

الان دیگه همه جا گرم شده 

پارسال عید که رفتیم هوا و طبیعت عالی و درجه یک بود  میخام ببینم  الانم همونطوره؟

اگ فروردین اردیبهشت اومدین ک خوده بهشنه.

الان چن روزیه گرمه. ولی خب گفتم طبیعتش اوکیع

🩵💙💙🩵
اگ فروردین اردیبهشت اومدین ک خوده بهشنه. الان چن روزیه گرمه. ولی خب گفتم طبیعتش اوکیع

واقعا بهشت بود  اصلا فکر نمیکردم انقدر قشنگ باشه 

واقعا بهشت بود  اصلا فکر نمیکردم انقدر قشنگ باشه

متاسفانه به شهر ما نمیرسن و اونقدر که باید تبلیغ نشده بین مردم 

مث اصفهان و شیراز و....ولی طبیعت عالی و هوای چهار فصل داره. هواشم انقدر گرم نبود چن سالیه گرما زیاد شده.

اگ تشریف اوردین برین کاکارضا_ نِلِه_ یا برین کهمان 

🩵💙💙🩵
متاسفانه به شهر ما نمیرسن و اونقدر که باید تبلیغ نشده بین مردم  مث اصفهان و شیراز و....ولی طبی ...

واقعا درست گفتی من اصلا فکر نمیکردم همچین طبیعتی داشته باشه😍

ممنون عزیزم  حتما