2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزه خمیر میده وسطشم که یه خامه داره که مدل خامه هاش فرق میکنه

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

خیلییی نرم و شله،بیشتر هم بستگی داره به جایی که ازش میخری مثلا من از جاهای مختلف گرفتم یکیش از رستوران بود که خود خمیر فقط مزه آرد میداد و زد تو ذوقم ولی یدونه بسته بندی وارد شده ژاپنو گرفتم خوشمزه بود

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
شیرینی فروشی ها دونه ای هم میفروشن مثلا ۳۰ یا ۴۰ بازم نمیدونم‌ قیمتشو خودمم است نکردم

سمت ما ۸۰ ۹۰ تومنه چرا پس؟

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

من شنیدم خیلیا میگن چیز جالبی نیس طعم خاصی نداره خودمم تا حالا نخوردم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ببین وسطش که چیزای مختلف میذارن  بستنی یا میوه یا شکلات  خود خمیرش هم طعم خمیر میده  ...

مزه خمیر خام ؟😬😂😂

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”