2777
2789
عنوان

درد بی درمون

92 بازدید | 20 پست

دختری که باهم تا اخرین روز عمر مون رو تصور کردیم

میگفت من زودتر بمیرم که داغتو نبینم

ولم کرد رفت با یکی دیگه

سه هفته پیش برگشت

گفت هنوزم نفر اول زندگیمی

من مجبورم که باهات نباشم

ولی حرف بزنیم باهم

یه کم که خوب شد حالش

باز ولم کرد رفت

چیکار کنم

الان سه ماهه که نیست

و لحظه ای نبوده که بهش فکر نکنم

افسرده و بیکار و پر خاشگر شدم

با گریه میخوابم و با گریه بیدار میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت که به این درد میگی درد بی درمون

معلومه بچه ای معلومه معنی زندگی رو نفهمیدی

کاش بیایی روز و حال منو ببینی درد بی درمون بفهمی چیه

با خودت و زندگیت اینکارو نکنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

ای خدا 

این چه دنیاییه که اخر عشقا اینجوری میشه

همینجوری ول کرد رفت ؟  

کاش با یه مشاوری چیزی صحبت کنید ، این غم بعدا روی زندگی و ایندتون تاثیر نذاره . حیفه که این همه احساس یهو خاموش بشه

و اینکه ، میدونم سخته ،ولی دیگه نزاربد بیشتر از این ازتون سواستفاده کنه ، چیه هی میام نمیام . کسی که قدر شما رو ندونست از زندگیتون پرتش کنید بیرون . این محبت و علاقه رو به کسی بدین که لایقش باشه 

دوره های ایمان عالمی رو هم بهتون پیشنهاد میکنم گوش بدین

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

خوش به حالت که به این درد میگی درد بی درمون معلومه بچه ای معلومه معنی زندگی رو نفهمیدی کاش بیایی ر ...

چی بگم

برای من واقعا سخته

من ادم سخت عاشقی ام

دارم نابود میشم

حرف زیاده ولی حاش اینجا نیست

ای خدا  این چه دنیاییه که اخر عشقا اینجوری میشه همینجوری ول کرد رفت ؟     کاش با ی ...

ببین هر روز با خودم جنگ دارم

میگم اون خودش اومد تو زندگیت

افسرده بود

خوبش کردی

بهش عشق و عاطفه دادی

به قول خودش حس دخترونه ش رو زنده کردی

بعد این بلا رو سرت اورد

شب دیگه از شدت خستگی این فکرا میخوابم

و میگم گور باباش

صبح بلند میشم باز دل تنگشم🥲

چی بگم برای من واقعا سخته من ادم سخت عاشقی ام دارم نابود میشم حرف زیاده ولی حاش اینجا نیست

میدونم سخته

ولی درد بی درمون نیست که گذر زمان بکشتت

برعکس گذر زمان کمکت میکنه حالت بهتر بشه

تو مردی عزت نفس داشته باش 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
میدونم سخته ولی درد بی درمون نیست که گذر زمان بکشتت برعکس گذر زمان کمکت میکنه حالت بهتر بشه تو مر ...

کاش بفهمم

خودش دو هفته پیش گفت من از خدامه الانم با تو باشم

هر جا میرم میگم با علی بیشتر خوش میگذشت

میگم علی اون باید ناراحت باشه تو رو از دست داده نه تو

کاش بفهمم خودش دو هفته پیش گفت من از خدامه الانم با تو باشم هر جا میرم میگم با علی بیشتر خوش میگذش ...

امیدوارم قدر خودت رو بدونی

فقط بدون عشق کورت کرده

تو لایق بهترین هایی

زندگی ات رو بخاطر یه وابستگی بچگانه خراب نکن پسرخوب

امیدوارم قدر خودت رو بدونی فقط بدون عشق کورت کرده تو لایق بهترین هایی زندگی ات رو بخاطر یه وابستگ ...

چه قدر حرفات درسته

منطق و عقلم میپذیره حرفات رو

کاش از یه حایی جلوی دلم رو بتونم بگیرم

چه قدر حرفات درسته منطق و عقلم میپذیره حرفات رو کاش از یه حایی جلوی دلم رو بتونم بگیرم

میتونی یکم عاقلانه فکر کنی میتونی

تو یه پسری پسرها بیشتر میتونن با دلشون بجنگن

پس تلاشت رو بکن