2777
2789

سلام دوستان من حدود یک ماه پیش سقط داشتم دو سه هفته خونریزی داشتم ولی در حد پریود و اصلا درد نداشتم و این آخرین سونویی هست که دادم ولی تموم های ریز عین نبض احساس میکنم .ممکنه سقط نشده باشه و دکتر سونوگرافی متوجه نشده باشه به علت خونریزی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کسی که 3 هفته خونریزی داره به هیچ عنوان نمیتونه باردار باشه 

ممنونم گلم خدا کنه همینطور باشه آخه خیلی کم بود خونریزیم حتی از یه پریود سبک هم کمتر.بقایا هم زیاد مونده ولی میترسم دکتر درست تشخیص نداده باشه

ممنونم گلم خدا کنه همینطور باشه آخه خیلی کم بود خونریزیم حتی از یه پریود سبک هم کمتر.بقایا هم زیاد م ...

ببین من خودم تو خونه سقط داشتم و زیر 1 میل بقایا موندن بود که دکتر گفت با پریود بعدی دفع میشه.من خیلی تحرک داشتم و جوشونده زیاد خوردم برا همین کامل دفع شد ..شما هم بقایا اگر زیاد باشه برو دکتر چون میگم باعث عفونت میشه ..خیال خودتو راحت کن

ببین من خودم تو خونه سقط داشتم و زیر 1 میل بقایا موندن بود که دکتر گفت با پریود بعدی دفع میشه.من خیل ...

آره عزیزم حرفاتون کاملا درسته.بعد از سقط به چه روشی باید جلوگیزی کرد اطلاعی دارین؟

آره عزیزم حرفاتون کاملا درسته.بعد از سقط به چه روشی باید جلوگیزی کرد اطلاعی دارین؟

من کلا طبیعی بودم همیشه،  تا الآنم نشده ناخواسته باردار بشم ، دفعه اول قلب بچم‌ وایساد که سقط کردم ، بعد از اونم 8 ماه طول کشید تا باز باردار شدم که الان 34 هفتم