2777
2789

خانما توروخدا کمکم کنید اگه کسی تجربه ای داره... 

فکر میکنم گوشی مشکل پیدا کرده. بچه ها امکان داره گوشی ها هم ویروسی بشن.

اخه گاهی که خیلی باهاش سرگرمم یه چندثانیه ای هنگ میکنه. تازگیا اومدم با usb وصل بشم به لبتاپم تا عکسامو بفرستم توش اما لپتابمم قبول نمیکرد. همش هنگ میکرد . حالا دیشب دوباره امتحان کردم یه چیز انگلیسی اومد رو صفحه لپ تاب. مثل اینکه Erorr داد. ولی فکر میکنم گوشی ویرووسیه.

حالا چیکار کنم بچه ها ؟؟؟ 

ممکنه عکسی چیزی از کسی گرفته باشم و ویروس به گوشی خوشگلم منتقل شده باشه ...😷😭

اگه اینجوره بگین چه برنامه ی آنتی ویروسی نصب کنم تا پاکسازی کنه موبایلمو ...😳😳😳😳😳 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدنش که میشه من بارهاگوشیم ویروسی شده بردم بیرون مغازه تعمییرات موبایل واسم درستش کردن

چجوری درست کردن ؟ خودم نمیتونم برنامه آنتی ویروس نصب کنم ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
چجوری درست کردن ؟ خودم نمیتونم برنامه آنتی ویروس نصب کنم ؟

خودت فکرکنم بتونی چون یکی ازدوستام میگفت نصب کردم ولی من نمیدونم درموردش؛نمیدونم والابقول خودشون ویروس کشی میکردن😆