2777
2789
عنوان

خواهرشوهر دستتتتتت کج

32 بازدید | 23 پست

ما وپدرشوهرم خونه هامون کنار هم هست و (مادرشوهرم فوت شده)  دوتا خواهر شوهر دارم ،خواهرشوهر کوچیکم نزدیک یک ساله طلاق گرفته و اومده پیش پدرشوهرم زندگی میکنه  و میره سر کار 

امشب شام خونه پدرشوهرم اینا بودیم و خواهرشوهر داشت کتلت درست می‌کرد و همش  می چسبید به قابلمه  دلم سوخت گفتم داره اذیت میشه 

شوهرمم از سرکار اومده بود و اونجا بود بهش گفتم محمد ی دقیقه برو از خونه ی ماهیتابه بیار تا سرخ کنیم کتلتارو 

اونم خسته بود گفت کلید بده آبجیم بره منم بچه کوچیک بغلم بود خلاصه آدرس قابلمه هارو دادم که خانوم بره بیاره 

اونم رفت آورد و شام خوردیم و اومدیم خونه الان رفتم سر یخچال میوه بیارم با شوهرم بخوریم دیدم پنج شیش تا دونه هلو و سه تا موز با سیب و پرتغال تو یخچال بوده 

همه ی هلو ها و موزا نیست یعنی حتی یدونه هم نبود  از شوهرم پرسیدم تو اومدی خونه گفت نه 

یعنی اینقدر اعصابم خورد شده ک نگو 

اولین بارش نیست که میاد ی چیزی از خونه ام می بره

اولا که عروسی کرده بودیم همش ی وقتا بعضی از وسیله هام گم میشد مثل کرم پودر و تی شرت و اینا  منم از بس ساده بودم فکر میکردم جا جایی انداختم یا گمشون کردم  ی روز که خونه پدرشوهرم بودم ضدافتابم که تازه خریده بودم و چندروز بود گم شده بود اونجا تو لوازم آرایش های خانوم پیدا کردم  از اون موقع فهمیدم که دستش کج هست 

خیلی خیلی خیلی اخلاق بدی هست 

نمیدونم باهاش چ برخوردی کنم واقعا الان خیلی حالم بده وقتی فهمیدم این کارو کرده امشب باز 

جاری منم اینجوریه ولی اصلا نمیشه به کسی بگم وسیله ازتو کیفم برداشته یا میاد خونم ممکنه برداره همش باید حواسمو جمع کنم بدتراین که چون راهمون دوره اگه بیاد خونم چندروز میمونه و کنترلش سخته رومم نمیشه بگم اخه دیگ چیز ارزشمندی ندارم ک برداره درحد همین چیزای ساده هست ک نمیشه هم بگی یه کسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرت بهش اجازه داده !

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

جاری منم اینجوریه ولی اصلا نمیشه به کسی بگم وسیله ازتو کیفم برداشته یا میاد خونم ممکنه برداره همش با ...

اره واقعا منم نمیتونم بگم به کسی هیچکس باور نمیکنه که 

بخدا من حتی حلقه ازدواجم تو کیفم خونه پدرشوهرم بود گم شد بعدش گفتم حتما بیرون انداختی در صورتی که بخدا خودم یادم بود ک گذاشتم تو کیفم 

خواهرشوهر من از من خیلی چیزی دزدیده من ک ازش راضی نیستم و حلالش نمیکنم  چون خیلی کار زشتی هست 

نه اصلا دائم در حال خریده الان ک سرکارم میره  دستاش پره النگو هست بخدا آدم نمیدونه چی بگه واقع ...

حتما میگه زن‌داداشم نخوره من بخورم از اوناست بلکه 

ولی ب هر‌حال کار بدی میکنه 

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸
حتما میگه زن‌داداشم نخوره من بخورم از اوناست بلکه  ولی ب هر‌حال کار بدی میکنه

فقط این دفعه که نیست بخدا هزارتا وسیله ازم برده تا حالا روم نشده چیزی بگم از تیشرت و لوازم آرایش بگیر تا کلیپس و اینا 

این کار به نظر شما دزدی نیست 

اره واقعا منم نمیتونم بگم به کسی هیچکس باور نمیکنه که  بخدا من حتی حلقه ازدواجم تو کیفم خونه پ ...

حالا من طلا و اینا برنداشته 

خیلی طلا ندارم اونم ک دارم تو دستمه ولی واقعا درکت میکنم خیلی سخته مطمئنی کار اونه ها ولی نمیتونی اثبات کنی مجبوری سکوت کنی

حالا من طلا و اینا برنداشته  خیلی طلا ندارم اونم ک دارم تو دستمه ولی واقعا درکت میکنم خیلی سخت ...

به نظر من که خیلی کار زشت و کثیفی هست آدم از داداش خودش ک نمی دزده

نه بابا اصلا مطمئنم الان اصلا برای اینکه میوه برداشته که ناراحت نیستم ولی از این که یواشکی این کارو ...

از اون جهت اینو گفتم چون خواهرهای شوهرم وقتی میومدن خونمون همه جارو میگشتن، نه اینکه چیزی بردارن، فضول بودن، به شوهرم اعتراض کردم گفت خودم بهشون گفتم.

گفتم شاید مال شما هم اینطور باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

فقط این دفعه که نیست بخدا هزارتا وسیله ازم برده تا حالا روم نشده چیزی بگم از تیشرت و لوازم آرایش بگی ...

هست دیگ

سعی کن مچش و گرفتی بهش تذکر بدی یهو نگی خون ب پا کنه بگه ثابت کن

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸