2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی فامیل هاش گفت خفه شو

114 بازدید | 23 پست

داستان از اون جایی شروع میشه که خیلی آدم شوخی هستم اما گاهی شوخی کردن هام کار دستم میده قرار بود برم از همسایه های شوهرم مانتو بردارم جلوی مادر شوهرم اینا شوخی کردم گفتم میخوام مهدی رو گرویی بزارم مانتو بردارم مادر شوهرم گفت چرا مهدی یکی دیگه رو گرو بزار خلاصه یکبار هم تو ماشین دایی و عمه شوهرم که از اون خسیس های هستن که انشون رو تصویه میکنن میخورن گفتم فردا هم سرت شلوغه یا نه گفت صبح یکم شلوغه حالا چکار داری؟گفتم ده دقیقه کارت دارم میخوام برم مانتو بخرم تو رو گرو بزارم با خنده.....گفت برو بیبیت رو بزار دایی و فک فامیلت رو بزار و با عصبانیت گفت که همسایه ها نسیه نمیدن .....منم گفتم میخواستم انتخاب کنم بیای صحبت کنی تا قسطی بردارم خلاصه شروع کرد گفت خفه شو دهنت رو ببند باید آبروم رو جلوی دایی و عمم ببری بشین سرجات ......خلاصه عمه و داییش گفتن صلوات بفرستین منم گفتم مهدی به ما ارادتش رو نشون میده ایراد نداره ق

قبول دارم اشتباه کردم ولی واقعا دارم خورد میشم جلوی هر کس و ناکسی حتی بخاطر اینکه یکم دیر کردم میگه نفهمی عقل نداری و.....دیگه بریدم از بس کوچیکم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه مردم اگه ندارن صورتشون رو با سیلی سرخ میکنن حرفش درست ولی انقدر زده تو سرم احساس میکنم هیچ ارزش ...

تو چقد باحالی😑😐 خدایی 

کاش رفیقم بودی

چ بی ذوقن  ادمات

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

تو این مورد اگر برعکسم بود توهم ناراحت میشدی قطعا ولی اینکه میگی همیشه همینه شاید بخاطر همون شوخ طبعیته توجلوی دیگران حرفی نزن شوخی اینا تا اونم یاد بگیره جلو بقییه بهت حرف نزنه جدی باش جلو بقییه یا حداقل اینکه گرم نگیر

میگه مردم اگه ندارن صورتشون رو با سیلی سرخ میکنن حرفش درست ولی انقدر زده تو سرم احساس میکنم هیچ ارزش ...

ببین من چندین حدیث خوندم ک شوخی آدمو بی ارزش میکنه و بقیه رو در مقابل شوخی کننده گستاخ میکنه

والاع حق داره تو نداشته باشیم نباید جلو کسی نشون بدی 😐 واقعا رفتارت بچگانس و شوخیات اصلا سر موقع نیست و زهر داره ...

شوهرت حق داشته والاع ...یعنی چی جلو فامیلش میگی هی تورو بذارم گرو ،یا بیای حرف بزنی مانتو نسیه بردارم 😐 

اصلا حرفات عاقلانه نیست 

چند سالته

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

[QUOTE=341156136]از رفتارت خوشم نیومد لاتی رفتار میکنی  خودتو تغییر بده دنیات عوض میشه[/QUOTEاگه کسی بی نهایت باهام بد رفتار کرده بازم متواضع بودم تاحالا با کسی درگیر نشدم آدم ها هم رو نمیشناسن و زود قضاوت میکنن