2777
2789
عنوان

شوهرم جلوی فامیل هاش گفت خفه شو

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاع حق داره تو نداشته باشیم نباید جلو کسی نشون بدی 😐 واقعا رفتارت بچگانس و شوخیات اصلا سر موقع نی ...

احتمالا نمیشناسیش وقتی باهام شوخی میکنه از زن دوم شوخی میکنه حتی جلوی عمش بهم گفت عمع اگه دیدی گرگ داشت کوه زهرا رو بزار خودت بیا نمیدونی چقدر با من بد حرف میزنه یا مثلا تو دیوار یه خانومه عکس با لباس مجلسی از پشت گذاشته بود زده بود گل واقعی خوش قد بالا انقدر تعجب کردم به شوهرم نشون دادم می‌خندید میگفت شمارش رو بده

آدم گاهی از زندگی خسته میشه درسته حرفم بد بود ولی واقعا حقیر شدن هم حدی داره خونه پسر خالش بودیم مشکل زانو داشتم خیلی پاهام درد میکرد دخترمم هم یک سالش بود چندبار گفتم پاهام در میکنه بریم گوش نداد بار آخر یکم بلند تر گفتم شروع کرد به سر و صدا کردن

درسته خیلی وقتا حرفم بده اما همیشه از خود گذشتگی کردم دیگه نمیکشم

تو چقد باحالی😑😐 خدایی کاش رفیقم بودیچ بی ذوقن ادمات

والا بخدا نمیفهمم این مردا چی میخوان؟

منم عاشق این آدمام 

خودمم تا حد زیادی اینجوری شدم 

ولی وقتی جدی بودم شوهرم همش یکی فامیلای خانم رو باذوق تعریف میکرد که اخلاقش خوبه

ولی الان که من شوخ طبع شدم اذیت میشه و بهم‌گیر میده 

منم به یه طرفم میگیرم 

بهش میگم حال خودتو نمیفهمی 

خودت باعث شدی اخلاقمو عوض کنم الانم باید باهام کنار بیای 

همینه که هست😝

اسی جون خیلی ازت خوشم اومد و جواب خیلی قشنگی ام دادی 

ولی یه راهی بهت میگم همینطور شوخ طبع بمون 

ولی بابت رفتار شوهرت براش سفت بیا 

رفتی خونه قهر کن دعوا کن بگو برات ارزش ندارم 

بگو اخلاقت مزخرفه بگو جنبه شوخی نداری و حالم از مردای گنداخلاق بهم میخوره شخصیت نداری فکر کردی منو خورد کردی ولی درواقع خودتو کوچیک کردی 

خلاصه براش سفت بیا 

منم یه مدت بهش گیر نمیدادم سر این چیزا جلو همه توهین میکرد منم الان براش سفت میام جرات نداره 

آدم گاهی از زندگی خسته میشه درسته حرفم بد بود ولی واقعا حقیر شدن هم حدی داره خونه پسر خالش بودیم مشک ...

اصلانم حرفت بد نبود شوخی بود 

شوهرت اخلاقش گنده متاسفانه به روش بیار اخلاقای گندشو