2777
2789
عنوان

خودم رهاش کردم، قلبم داره از جا کنده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 39 پست
ببین من دوسال با این آدم بودم جوری اشکمو در میورد چون دوستش داشتم اصلا متوجه نمی‌شدم چقدر ب روحم آسی ...

دمت گررررممم وافعا

متاسفانه اکثر مردا بی لیاقتن

ولی ما خوب میشیم🥳

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم توی همین شرایطم  تونستین طاقت بیارین؟

آره  سرت گرم کن من اینقدر سرم گرمه اصلا نمی‌فهمم کی شب میشه بعدم من اینقدر ازش بدی دیده بودم اینقدر دلمو زده بود وقتی جدا شدم دیگه اشکی نداشتم بریزم برا تموم شدن رابطم باهاش 

دمت گررررممم وافعا متاسفانه اکثر مردا بی لیاقتن ولی ما خوب میشیم🥳

آره همه چی درست میشه بالاخره تو‌هر رابطه ای یچیزی یاد میگیره آدم من خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی بزرگ شدم دیدم ب چیا باید دقت کنم 

آره  سرت گرم کن من اینقدر سرم گرمه اصلا نمی‌فهمم کی شب میشه بعدم من اینقدر ازش بدی دیده بودم ای ...

چندوقته تموم کردین ‌‌؟ 

نمی‌ترسی کسی بیاد جات؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
آره همه چی درست میشه بالاخره تو‌هر رابطه ای یچیزی یاد میگیره آدم من خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی بزرگ شد ...

دقیقاااا، هر رابطه ای کلی درس داره

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
نه نمیترسم همون موقع هم که با من بود با خیلیا میگشت اسمش رو می‌داشت دوست اجتماعی زده شدم دیگه ازش مه ...

ما فامیلم هستیم 

همش میترسم ازدواج کنه 

حالم اصلا خوب نیست 😔میدونست من چقد دوسش دارم 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....